Exclusiv. Bodi stă la răcoare, iar „devele” lui se țățăresc în public. Cum o taxează Daria pe Bianca pentru Dubai

Exclusiv. Bodi stă la răcoare, iar „devele” lui se țățăresc în public. Cum o taxează Daria pe Bianca pentru Dubai
Daria Radionova nu are liniște. E ocupată toată ziua, în lipsa logodnicului ei, arestat preventiv într-un dosar greu de proxenetism. Tânăra moldoveancă însă ține aprinsă flacăra iubirii, cu declarații incendiare. Printre care mai strecoară și câte o săgeată către fosta lui...

Nu trece zi în care Bianca Drăgușanu și Radia Radionova să nu se săgeteze. Cele două aparent nu au nimic de împărțit. Alex Bodi, omul de afaceri miliardar care i-a fost soț celei dintâi s-a despărțit definitiv de ea, iar apoi a pus pe degetul logodnicei un inel. Poate că disputa e de la acesta.

Seamănă izbitor cu cel evaluat la 10.000 de euro pe care i l-a dat Biancăi înainte de nuntă. Dar, vorba aceea,  orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare. În ciuda gurilor rele care susțin că la divorț Bianca a trebuit să înapoieze bijuteria. Dar, cum se știe, lumea vorbește vrute și ne-vrute.

Cum o atacă Daria pe Bianca pentru escapada în Dubai

Cu parcul auto al lui Bodi la dispoziție, Daria Radionova coboară dintr-o mașină scumpă ca să se urce în alta și mai scumpă. Miercuri aceasta a ieșit la plimbare la volanul Rolls-Royce -ul lui viitorului soț. Și a avut o zi lungă. S-a întors abia noaptea înapoi la vila din Tunari. Între timp, a atacat-o din nou pe rivala sa Bianca Drăgușanu,  amintindu-i așa cum a zis Bodi, că „devele” merg în Dubai. În anumite scopuri. Toate cocotele sunt în Dubai acum, asta sugerează Daria Radionova în postarea sa.

Recent, mai amintim, Daria Radionova a mai avut o postare pe aceeași temă, sugerând, în glumă, că nu a fost pe fază să profite și ea de excursiile gratuite oferite în Dubai de premierul Marii Britanii.

Declarație de dragoste de la volanul Rolls Royce-ului

Așa că fix de la volanul Rolls-ului lui Bodi, Daria Radionova i-a transmis și acestuia un mesaj de amor. În engleză, că doar ea trăiește la Londra și, în plus, amândoi sunt oameni trecuți prin viață, cu afaceri în străinătate, deci care înțeleg limbile străine.

„True love doesn’t mean being inseparable; it means being separated and niothing changes” (Dragoste aadevărată nu înseamnă să fii inseparabil, ci înseamnă să fiți și separați și nimic să nu se schimbe).

Bodi, arestat preventiv pentru proxenetism

În data de 18 noiembrie, procurorii DIICOT Craiova au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul și castelul cumpărate recent. Omul de afaceri este suspect într-un dosar de șantaj, proxenetism și trafic de persoane și de droguri de mare risc, și se află după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Averea lui Alex Bodi se spune că se  ridică la milioane bune de euro. Deține apartamente, două vile, mașini, bijuterii, un hotel și o proprietate în Sighișoara.

Milioane de euro în mașini scumpe

Omul de afaceri din Mediaș se laudă cu mașini extrem de scumpe. Bodi și-a achiziționat un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere. Lângă el și-a găsit loc un Lamborghini Aventador SV, unul dintre cele 500 de exemplare construite de producătorul din Sant’Agata Bolognese, versiunea Superveloce, care ajunge la100 km/h în doar 2,9 secunde.

Pe lângă cele două, Bodi are și un Ferrari Pista 488, achiziționat în primăvara anului trecut, dar mai are și un Rolls-Royce Wraith cu motor V12. Coupe-ul derivat din limuzina Ghost a ajuns în garajul său în vara anului trecut. Omul de afaceri mai deține și un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un Bugatti Chiron. De când a venit în București, Daria Radionova a preferat să se plimbe cu Rolls-Royce-ul sau cu Bugatti Chiron.

Sursa foto: Instagram

De pe patul de spital, infectat cu Covid, un om din fotbal anunță divorțul. Ce spune soția-vedetă