Cum se machia și se coafa Vica pe ascuns la Survivor

Cum se machia și se coafa Vica pe ascuns la Survivor
Nu este un secret faptul că experiența Survivor România este una deosebit de dificilă, iar femeile în primul rând sunt cele care, în majoritatea cazurilor, resimt cel mai puternic lipsa produselor de igienă și îngrijire, lipsa dușului și a confortului.

Tocmai întoarsă din Republica Dominicană, unde a participat la cel mai urmărit reality show, Vica Blochina a vorbit despre un subiect tabu: cum se epilează femeile la Survivor România, dar și ce produse de îngrijire folosesc. Dar marea dezvăluire au fost trucurile de frumusețe ale fostei amanete a lui Victor Pițurcă. Fosta balerină nu a răbdat să se știe nearanjată, chiar dacă nu avea oglindă să se vadă.  Femeie cochetă, aceasta a povestit că a descoperit singură trucuri de frumusețe pe care le-a aplicat.

În cadrul unui interviu, Vica Blochina a povestit prin ce a trecut în junglă. Pe lângă faptul că nu au primit produse se igienă, Vica a povestit ca, pe toată șederea la Survivor, nu au avut nici măcar o perie de pentru păr, ori o oglindă. Iar atunci când a văzut filmările cu ea, s-a îngrozit.

„Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.

Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită când m-am văzut, m-am speriat!”, a adăugat aceasta, potrivit fanatik.ro.

Vica se machia cu cărbune și își încrețea părul pe crengi

Dar, nevoia chiar te învață. Inclusiv să supraviețuiești sau să fii frumoasă în condiții extreme. Neavând șampon sau gel de dus, „Faimoasa” și-a spălat părul cu apă din mare și cu apă plată și folosea crengi pe post de bigudiuri. Ba chiar s-a machiat. Pentru asta a folosit cărbune, ca să își facă conturul ochilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

„Am spălat în fiecare zi hainele, în apa potabilă pe care o aveam de băut. Mă spălam pe cap, eu sufăr de igienă. A fost greu pentru mine că nu am putut să dau cu un pic de șampon sau de detergent, pe haine, să miroasă frumos. Când era să-mi fac părul, la plecare, mi-am inventat bigudiurile din bețe, din crengile de pe plajă găsite.

Mi-am spălat părul cu apă din mare și cu apă plată, l-am uscat și l-am pus pe crengile respective. Cei din producție îmi ziceau că arăt de parcă am ieșit de la coafor. M-am machiat puțin cu un pic de cărbune, așa cât am putut eu să văd în capacul ăla de la cratiță pe care l-am avut”, a relatat Vica Blochina.

Subiect tabu: epilarea în jungla din Republica Dominicană

Ea a abordat și subiectului părului corporal inestetic. Abia la o săptămână după ce au ajuns în junglă, femeile au primit câte o lamă de ras. „Noi nu am primit produse de igienă. Am avut o lamă de ras, ni s-a dat după o săptămână. Nu am avut nici perie de păr, nimic. Lama trebuia s-o primim, că eram în costum de baie. Ni s-a dat o lamă cu chiu, cu vai. Bubele astea la gură pe care le-am avut mi-au ieșit de scârbă și de silă, pentru că nu am putut să mă adaptez că trebuie să merg la wc.

Când trebuia să merg în junglă și mă gândeam că alți colegi au fost acolo și și-au făcut nevoile, mi se părea atât de scârbos… Nu pot explica! Când mă trezeam, nu știam ce să fac ca să nu mă duc la wc. Era ceva îngrozitor”, a spus Vica Blochina în același interviu.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre