Trucul de machiaj de pe TikTok care a înnebunit pe toată lumea. Jessica Alba îl folosește și ea

Trucul de machiaj de pe TikTok care a înnebunit pe toată lumea. Jessica Alba îl folosește și ea
„Gropițele false” este cel mai la modă truc de machiaj. Mai mult clipuri care îl promovează pe TikTok au deja peste 37 de milioane de vizualizări.

Noul truc de machiaj este extrem de simplu de realizat. Urmăriți clipul de pe TikTok care vă va structura fața în doar 3 minute. Și, mai mult decât atât, tot ce aveți nevoie, e niște fluid corector, scrie Vogue.com. Falsificarea gropițelor este cel mai în vogă truc TikTok. Vă ajută să reproduceți pe chipul vostru gropițele lui Jennifer Garner, în câțiva pași extrem de simpli.

Pe TikTok, sfaturile de frumusețe de toate felurile sunt actualizate aproape la secundă. Așadar, după ovalul buzelor și machiajul de „fată curată”, a apărut în mod natural o nouă tendință. Numele ei? „Gropițe false”. Principiul este destul de simplu: reproduceți pliul special al gropițelor pentru a structura fața așa cum doriți.

Adorabile, ele tind adesea să îndulcească fața, gropițele caracteristice lui Jennifer Garner sau Miranda Kerr fiind exemplele perfecte. Acest „plus de moliciune” poate frustra uneori dependenții de frumusețe care, din păcate, nu le au. Acest lucru nu mai este o problemă datorită acestui nou truc extrem de simplu. Care a dat lovitura: dovadă sunt cele peste 37 de milioane de vizualizări acumulate de hashtagul asociat pe platformă.

@serenalakkiss Replying to @nella Dimples are the cutest🥺 #insecurities #makeuptrend ♬ Stressed Out – 𓆩♡𓆪

Cum de a reproduc „gropițele false”

Acest truc este surprinzător de simplu: tot ce ai nevoie este un simplu corector pentru a face acest lucru. Pentru a face acest lucru, folosiți mai întâi un corector lichid de culoare închisă, care să contrasteze cu tonul natural al pielii dumneavoastră. În continuare, desenați două micro-curbe rotunjite de fiecare parte a gurii, acolo unde ar trebui să fie gropițele.

Amestecați cu o pensulă colorată și gata! Imitând tehnica de conturare, „gropițele false” se joacă pur și simplu pe umbrele feței. Prin urmare, vă puteți distra recreându-le pe obraji sau pe bărbie. Trucul suprem? Accentuați umbra „gropițelor false” cu un contur de buze închis, pentru un rezultat și mai natural. Jessica Alba dezvăluie pe TikTok secretul ei de frumusețe pentru un ten impecabil, în doar câțiva pași.

Sursa foto: Instagram