Viral pe TikTok: cum realizați noua formă ovală a buzelor

Viral pe TikTok: cum realizați noua formă ovală a buzelor
Forma ovală a buzelor este noul trend al momentului în materie de make-up. Noua tehnică cu milioane de vizualizări pe TikTok pentru buze aspectuoase necesită doar o mișcare de creion.

Vreți să aveți buze apetisante fără nicio seringă? Uitați de injectările cu acid hialuronic sau colagen. Acest lucru este acum posibil cu noul truc TikTok și tot ce veți avea nevoie este doar de un creion de buze în culoarea dorită.

după ce vei urmări tehnica, forma ovală a buzelor va deveni, fără îndoială, noul tău reflex de frumusețe. Într-adevăr, tendința actuală este clar pentru buze „suculente” și rotunjite. Dar dacă acest aspect e nevoie de sala de operații, iată ca există o variantă mult mai accesibilă, la un cost mai mic, și, mai ales, fără ace și bisturiu, dezvăluie Vogue.fr.

Cum să reproduci forma ovală a buzelor?

Nimic mai simplu, tot ce ai nevoie este un creion de buze care se potrivește cu nuanța naturală a gurii tale. Apoi, totul este despre aspect. Iată, pas cu pas, tot ce aveți de făcut, așa cum e dezvăluită tehnica ce face furori pe TikTok. Sunt doar trei pași simpli de urmat pentru a avea cele mai apetisante buze.

@stxph.h Love this technique for a natural pout! But I wonder how this would look with a bolder lip color? 🤔 ib: @katiahaek #liplinerhack #makeuptips #makeupinspo #lippout ♬ original sound – stephhui

1/ Faceți mici semne verticale pe arcul lui Cupidon și pe mijlocul buzei inferioare.

2/ Desenați un cerc în centrul buzelor, trecând de fiecare parte a celor două semne.

3/ Folosește un tampon de bumbac pentru a șterge excesul de creion de pe conturul buzelor.

Pas bonus: aplicați luciu de buze pe zona rotundă astfel formată pentru a accentua efectul. Și asta e tot!

Cum arată buzele perfecte

Un studiu realizat pe un eșantion de 1.000 de persoane din 35 de țări diferite, a demonstrat faptul că simetria este principalul criteriu referitor la buze care face o persoană să fie percepută ca fiind atractivă. Peste 60% din participanții la acest studiu au considerat că buzele ce au un raport de 1:1 între cea superioară și cea inferioară, cu un arc al lui Cupidon bine definit sunt cele mai atractive. În plus, peste 45% au apreciat mai mult buzele mai mari față de medie.