Cum se pregătește Mirela Vaida pentru al patrulea copil. Vedeta ne dezvăluie secrete terible

Cum se pregătește Mirela Vaida pentru al patrulea copil. Vedeta ne dezvăluie secrete terible
Mirela Vaida este cea mai fericită mamă a trei copii, dar până să ajungă aici a avut de îndurat traume îngrozitoare. Vedeta TV povestește cum a fost când și-a pierdut copiii.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct oferă sfaturi prețioase femeilor care, asemeni ei, trec prin trauma pierderii unui copil. Ei i s-a întâmplat. Nu o dată, ci de două ori! De fiecare dată însă a reușit să se adune, să meargă mai departe, repetându-și o „mantră”: ce se întâmplă are o explicație logică, în final va fi bine. S-a întâmplat chiar la începutul deciziei de a deveni mamă. Mirela Vaida a trecut prin clipe groaznice, ea pierzând sarcinile una după alta.

Mirela Vaida a reușit să vadă jumătatea plină a paharului

„Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri”, a povestit vedeta într-un interviu acordat revistei Viva!. 

„Corpul selectează natural ce e sănătos  pentru  tine şi ce  nu.  Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel”, a mai continuat realizatoarea emisiunii Acces Direct.

Ce urmează? O fetiță!

Aceasta a mărturisit că, deși are trei copii deja, mai dorește unul: o fetiță. „Poate peste vreo 2 – 3 ani să mai facem o fetiță, dar nu ştim ce va mai fi atunci. Teoretic, ne mai dorim o fetită şi eu, şi soțul meu, şi copiii îşi mai doresc o surioară”, a mai spus Mirela Vaida în același interviu.

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară în primăvara anului trecut, când l-a născut pe Tudor-Ștefan. Acesta mai are o soră, Carla, de cinci ani, și un frate, Vladimir, de patru.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce a învățat viitoarea „doamnă Oțil” de la Mihaela Rădulescu