De ceva timp conturile de social-media ale celebrei jucătoare au făcut loc pentru o apariție  emoționantă. Simona Halep (locul 2 mondial) a fost aleasă „Jucătoarea lunii august” în circuitul WTA, după ce a câștigat turneul pe zgură de la Praga. Românca a reușit să adune peste 70% dintre voturile exprimate în întreaga lume. De peste două luni, Simona nu mai prididește cu postările în care apare o fetiță adorabilă.

Anul acesta Simona Halep avea planuri mari. Ea urma să facă nunta cu iubitul său, Toni Iuruc, iar apoi în viața ei trebuiau să se întâmple cele firești. Să se retragă, la un moment dat din competițiile sportive și să devină „femeie de casă”. Celebra sportivă nu a făcut niciodată un secret despre faptul că se simte familistă convinsă și că își dorește o familie numeroasă.

”În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat sportiva din Constanța, acum un an.

Câți copii va face Simona Halep

În vârstă de 28 de ani, sportiva știe deja când va urma retragerea. „Sunt motivată pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10, fiindcă atunci când voi ieși din top 10 WTA, cred că o să trag pe dreapta. Eu zic că mai am vreo 2 – 3 ani în care mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să își placă tenisul! I-am răspuns: Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5 – 5 în decisiv și să nu sparg racheta”, a mărturisit Simona Halep în podcastul BT Talks, realizat de Andi Moisescu.

Se joacă de-a mama cu nepoțica ei

Între timp, și-a luat în serios rolul de mătușică și exersează cum va fi atunci când va avea propria fetiță. Ea petrece tot mai mult timp alături de aceasta. Imaginile cu fiica fratelui ei, o domnișorică de grădiniță frumoasă-foc, Tania, își fac tot mai des loc în postările Simonei.

Ultima imagine pusă de aceasta pe contul ei de Instagram are explicația „my angel” (îngerul meu). Tot ea a dus-o pe nepoțică și pe terenul de tenis, iar aceasta se pare că e deja cucerită de sportul cu racheta. Deja a învățat ceva de la mătușa ei celebră: când te enervezi, dai cu racheta de pământ!

Sursa foto: Instagram

Fața nevăzută a Shakirei. Iată de ce e capabilă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp