Fața nevăzută a Shakirei. Iată de ce e capabilă

Fața nevăzută a Shakirei. Iată de ce e capabilă
Shakira și-a impresionat milioanele de fani după ce li s-a arătat așa cum nu a mai fost văzută niciodată.  Cântăreața are un hobby absolut surprinzător.

Se pare că în lipsa concertelor, anulate sau amânate din cauza pandemiei, cântăreața de 43 de ani și-a descoperit alte calități și hobby-uri distractive. Unul din ele e skateboarding-ul, iar, mai nou, Shakira își umple timpul liber ieșind la plimbare pe placă.

Cei care o urmăresc pe Shakira pe contul de Instagram au remarcat de mai mult timp pasiunea artistei pentru placa de skateboard, dar nu își imaginau că iubita fotbalistului Gerard Piqué se descurcă atât de bine. Columbianca a postat un ultim video în care oferă dovada abilităților sale „profesioniste” de dat cu placa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Ea „croșetează” pe asfalt, într-o parcare, pe ritmul unei melodii preferate de fiul său Sasha. „Îmi place să mă dau cu skate-ul la apus”, spune Shakira. Imagini rare, cu vedeta dând dovadă de abilități de adolescentă.

În numai câteva zile, video-ul i-a adus  filmul adunând în câteva zile aproape 7,5 milioane de vizualizări. Partenera lui Piqué și mama copiilor lui, e una dintre celebritățile cu cea mai mare priză la public în spațiul virtual, având peste 68 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Doi copii și niciun plan de nuntă

În ianuarie 2011 Shakira a anunțat că s-a despărțit de Antonio de la Rua, fiul președintelui țării, iar în luna martie a confirmat oficial pe Twitter relația dintre ea și fundașul clubului FC Barcelona Gerard Piqué, căruia îi spunea „soarele meu”. Un an mai târziu a confirmat, tot pe social media că așteaptă primul copil. Cei doi sunt acum împreună de nouă ani, au doi copii și niciun plan de căsătorie.

„Avem deja ceea ce este important. Avem o relație, iubirea pentru celălalt și un copil”, a spus ea pentru Glamour înainte de nașterea celui de-al doilea fiu. „Cred că aceste aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba. Dar dacă mă voi căsători vreodată, el este alesul”, a explicat artista.

Sursa foto – video: Instagram

Ceva serios se întâmplă. A plâns pe bune Dana Budeanu sau doar de show?