Mulți au așteptat momentul unei noi întâlniri la TV între cei doi foști iubiți, Lidia și Răzvan, mai ales că de față era și Cornel Ilie, despre care se tot vorbește că ar fi prea apropiat de blondină ca să-i fie doar colaborator pentru piesa cea nouă. Stupoare, interviul a fost luat de Dani Oțil.

Lidia Buble și Cornel Ilie au venit la Neața pentru a-și lansa piesa ”Vino, du-te”, care deja s-a bucurat de un succes imens. Prezentatorul Răzvan Simion a ales să plece din platou, lăsându-l pe Dani singur.

Pentru fani, această plecare a lui Răzvan din emisiune a fost nu numai o dovadă de gelozie, dar și de lipsă de curtoazie față de doi artiști care fuseseră invitați să-și prezinte melodia cu care înregistrau un succes imediat, chiar și fără o lansare oficială. Așa că, pe pagina de socializare a lui Răzvan Simion a urmat o lungă serie de reproșuri, de sfaturi, dar și de mesaje mai tari, în care realizatorul tv, încă manager al cântăreței Lidia Buble, era „judecat”.

Nu-i mai puțin adevărat că și declarația Lidiei a fost interpretată de fani în fel și chip. Pe canapeaua lui Dani, vedeta a spus: „Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele acorduri”.

  Foto Instagram Trupa Vunk

Evident, fosta blondă a lui Răzvan se referea la melodia propusă de Cornel Ilie de la Vunk, care chiar s-a dovedit a fi un succes. Însă, afirmația ei, corelată cu fotografiile cu ea și Cornel în ipostazele tandre din videoclip, au suscitat alte bănuieli.

Culmea este că și aceste bănuieli, despre o posibilă relație între Cornel și Lidia, tot în capul lui Răzvan s-au spart în comentariile internauților. I se amintește că el e, totuși, managerul Lidiei și că ar trebui să o sprijine, nu să-i facă scene de gelozie. Se pare că managerul și-a revenit.

Ce gest a făcut Răzvan Simion

De fapt, am putea spune că Răzvan a făcut jumătate de gest. Și veți vedea de ce.

El a publicat, vineri seara, pe Instagram Stories, o poză (cea de mai jos) în care apar Lidia Buble, Cornel Ilie și membrii formației Vunk. Lângă ea a scris un mesaj în engleză: „ It’s a super hit” – „Este un super hit”.

Gestul lui este un fel de a-și cere iertare pentru mitocănia de a pleca din emisiune, joi, și a surprins pe toți cei care au apucat să vadă postarea. Pentru că fotografia cu mesaj a fost urcată pe Instagram Stories, acolo unde aceste postări dispar după 24 de ore. De aceea am spus că a făcut jumătate de gest pentru iertare către Lidia. Probabil, din jumătatea aceea din el de manager al fostei iubite.

Un mesaj cu cheie de la Lidia Buble

Ajutorul dat și de postarea lui Răzvan Simion, dar mai ales videoclipul în sine, au făcut ca la acest moment melodia “Vino, du-te”, lansată de Vunk și Lidia Buble, să se află pe locul patru în trending.

Lidia Buble a avut și ea un mesaj interesant, care ascunde parcă niște semnificații. Pe care, probabil, le vom descoperi în viitor.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus fosta iubită a lui Răzvan Simion, în momentul prezentării piesei cu Vunk.

Exclusiv. Pe ce își cheltuie Lidia Buble banii. Alocă sume fabuloase

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri