Exclusiv. Pe ce își cheltuie Lidia Buble banii. Alocă sume fabuloase

Exclusiv. Pe ce își cheltuie Lidia Buble banii. Alocă sume fabuloase
Pentru cunoscători, Lidia Buble e un personaj care chiar iese din tipare. Tânăra din Hunedoara,  care  s-a născut și a crescut într-o familie modestă, a devenit un adevărat fashion-icon. Cine nu îi știe biografia, ar crede că a trăit toată viața ei în centrul industriei modei.

Ideea e simplă. Lidia Buble are succes, câștigă bine. Iar banii îi investește în piese vestimentare și accesorii din ultimele colecții ale marilor case de modă. Rețete și vedete a scris despre faptul că diva s-a încălțat cu o pereche de botine care costă 790 de euro.

Ei bine, are două perechi, una albă și alta neagră. Este vorba de modelul Tabi, cu tăietură între degete, lansat de casa de modă Maison Martin Margiela, considerat unul din modelele iconice ale modei.

Dar diva blondă se poate lăuda cu cel puțin trei perechi de încălțări de vară de la Bottega Veneta, între care o pereche de Lido Sandals, model care se vinde cu 990 de euro, și care există în colecțiile tuturor fashionistelor din lume, sau Strech Sandals, model listat la 690 de euro. Lista încălțărilor divei e lungă și atent aleasă. E fană Balenciaga și Burberry, printre altele.

Când vine vorba de genți,  putem spune că e mândra posesoare a unei tote de la Dior, personalizată cu numele ei.  Modelul se vinde cu 2.750 de euro. În același print textil cu logo-ul firmei, are și modelul Saddle Bag, care se vinde cu 3.500 de euro.

În dressing-ul Lidiei Buble se găsesc, cum altfel, și haine de la marile case de modă. Un boomber Fendi, un hanorac Balenciaga, rochii de designer și bijuterii.

Nici când vine vorba de lenjeria intimă, Lidia Buble nu stă pe gânduri, etalând, în fotografii pe care le postează pe contul său de Instagram unde este urmărită de peste 1,3 milioane de fani, unele din cele mai delicate piese.

Lidia nu are stilist, se îmbracă singură

În urmă cu câțiva ani, când încă își definea propriul stil vestimentar, Lidia Buble a fost aspru criticată de designeri și fani pentru faptul că ar fi copiat stilul Deliei. S-a spus că inclusiv schimbarea de look pe care a făcut-o Buble la un moment dat, atunci când și-a scurtat lungimea părului, se datorează tot influențelor Deliei.

În replică, Lidia Buble a explicat tuturor că ea se simte împăcată cu felul în care se îmbracă și se tunde: „Eu cred că am evoluat frumos (n.r. din punct de vedere vestimentar) și cel mai mult mă bucur că am evoluat pe propriile mele forțe.

Nu am un stilist, de fiecare dată mă îmbrac singură, cum îmi imaginez eu, îmi fac haine după propriile mele schițe… Trei cuvinte prin care să-mi caracterizez stilul… Cred că am o amprentă a mea personală și e… nebun. Am un stil nebun! Eu mă îmbrac în funcție de cum mă simt în ziua respectivă”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Iubita lui Dani se pozează tot mai goală, el calcă rufe, ca să mai aducă un ban în casă

Recomandarile noastre