Murphy este tatăl a 10 copii: Eric, 31, Bria, 31, Christian, 30, Miles, 28, Shayne, 26, Zola, 21, Bella, Angel Iris, 13, Max Charles, 2 și Izzy, 4. Actorul a pozat recent cu fiica sa Bella pentru coperta numărului din martie / aprilie a Essence, spunând revistei despre importanța filmului „Coming 2 America”, care vine la 33 de ani după comedia originală din 1988. Apoi, într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Eddie Murphy a povestit cum și-a surprins fiicele la un moment dat. 

De-a lungul vieții lor, cei 10 copii ai actorului au întâlnit o mulțime de celebrități și s-au obișnuit de mici cu acest aspect. Mai ales că tatăl lor este celebru și era inevitabil ca acest lucru să nu se răsfrângă și asupra copiilor. Însă anumite momente s-au lăsat cu emoții, după cum a mărturisit chiar Bella, fiica sa. 

Cum și-a surprins Eddie Murphy fiicele. Leonardo DiCaprio le-a emoționat pe fete 

Eddie Murphy și Bella

Eddie Murphy și fiica sa, Bella (19 ani), și-au amintit cum actorul le-a surpins la un moment dat atât pe ea cât și pe surorile ei. Bella a spus că s-a întâlnit adesea cu prietenii celebri ai lui Murphy. Și-a amintit de un moment stânjenitor pe care l-a avut odată după întâlnirea cu Leonardo DiCaprio. „Am uitat că oameni celebri apar uneori la petrecerile tatălui meu, așa că eram foarte nepregătită”, și-a amintit  Bella. „Eram în sufragerie în pijamale, și dintr-o dată Jimmy Kimmel a îintrat pe ușă, apoi alte vedete mari. Și apoi Leonardo DiCaprio a intrat pe ușă și m-am speriat”, a mărturisit fiica lui Murphy. 

„Cred că tatăl meu știa că vine Leonardo DiCaprio, dar nu mi-a spus pentru că voia să fie o surpriză”. Murphy a adăugat apoi: „Toate fiicele mele de toate vârstele îl iubesc pe Leonardo DiCaprio”. „Am fugit imediat sus să-i spun surorii mele, apoi  am coborât și stat pe lângă el toată noaptea și ne-am uitat fix la el”, și-a amintit Bella. „Sunt sigur că este foarte obișnuit cu asta”, a glumit Murphy.

Foto: Facebook

Ellen DeGeneres își vinde conacul din Beverly Hills cu 53,5 milioane de dolari. Caută profit de 8 milioane de dolari