Cum te alegi cu un Ferrari cânt te testează soacra. Bancul zilei

Cum te alegi cu un Ferrari cânt te testează soacra. Bancul zilei
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Într-o zi soacra se hotărăşte să-şi testeze cei trei gineri. Aşa că se aruncă într-o fântână. Primul ginere o vede şi se duce repede şi o salvează. A doua zi acesta găseşte în faţa casei un Ford Puma cu un bileţel pe el pe care scria „Cu drag, mama soacră!“.

După o vreme, se aruncă din nou soacra în fântână, o vede cel de-al doilea ginere şi o salvează. Drept răsplată găseşte o Dacie Logan în faţa casei cu acelaşi bileţel.

Hotărâtă să facă şi ultima probă, soacra se aruncă iar în fântână aşteptând să fie salvată de cel de-al treilea ginere. Acesta în schimb se gândeşte: „Dacă primului i-a dat o Puma, celui de-al doilea un Logan, înseamnă că mie o să-mi dea o bicicletă. Mai bine o las să moară”.

A doua zi de dimineaţă se trezeşte cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poartă, cu un bileţel pe care scria: „Cu drag, tata socru”.