Cunoscutul artist, de nerecunoscut! A slăbit 40 de kilograme printr-o metodă incredibilă. E cea mai ușoară dietă

Cunoscutul artist, de nerecunoscut! A slăbit 40 de kilograme printr-o metodă incredibilă. E cea mai ușoară dietă
Pe Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, fanii și fanele îl apreciază pentru talentul său și modul în care cântă. Dar și pentru cum arată. Poate nu știați, dar Tudor ba fost un bărbat cu greutate. La propriu.

Cântărețul Tudor Ionescu (42 de ani) a dezvăluit cum a reușit să scape de 40 de kilograme. Solistul trupei Fly Project ajunsese la probleme serioase cu greutatea. El cântărea, acum câțiva ani, 104 kilograme. Într-o zi a decis că trebuie să își schimbe modul nesănătos de viață. Așa a reulșit să slăbească.

Cum a slăbit Tudor Ionescu 40 de kilograme

În primul rând, Tudor Ionescu a renunțat la dulciuri, complet. Apoi a eliminat aproape de tot carnea din meniu. Dar a mâncat pâine, și a băut multă apă. Marele truc care l-a ajutat pe solistul de la Fly Projesc să scape de grăsime și de kilogramele în plus a fost apa. El nu a ținut o dietă strictă, nu a avut un regim în adevăratul sens al cuvântului.

Marele secret a fost consumul zilnic a 7-8 litri de apă. „Beau șapte-opt litri de apă pe zi. Beau apă plată. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc. Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc, că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc”, a dezvăluit artistul la Pro FM.

Solistul de la Fly Project se pregătește serios să mai facă un copil

Tudor Ionescu e căsătorit de peste 17 ani cu Anamaria Stancu, și au o fetiță, Ilinca,  în vârstă de aproape cinci ani. Soția lui Tudor Ionescu își dorește foarte mult un al doilea copil. În urmă cu câteva luni ea a declarat:

„Îmi doresc un frate sau o soră pentru Ilinca. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească. Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum are 4 ani și e foarte agitată. Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”.

Sursa foto: Instagram