Cuvântul de pe Facebook. Fuego ne arată ce curcan a gătit de Ziua Americii

Cuvântul de pe Facebook. Fuego ne arată ce curcan a gătit de Ziua Americii
Artistul Paul Surugiu - Fuego a postat pe pagina lui de Facebook fotografia cu curcanul fript de-ți lasă gura apă. Spune că el l-a gătit, împreună cu niște „ajutoare”.

Ziua Americii a trecut, a fost sărbătoare mare pe 4 iulie, însă acum Fuego s-a hotărât să ne arate ce minunăție culinară, pe specific american, a pregătit el în bucătărie. Un curcan imens, bine rumenit face poftă oricui.

Paul Surugiu Fuego: Dintotdeauna am fost gurmand!
„Nu-mi place neapărat să mănânc, cât să savurez, să descopăr noi combinații, să învăț gusturi și să am parte de cunoștințe în arta culinară! Ba chiar îmi place să gătesc și mă aventurez în rețete mai complicate!
Nu am veleități de mare chef, dar sigur reușesc să dau gust mâncării și să o fac după placul meu! Nu trăim ca să mâncăm, asta e cert, în schimb mâncarea poate deveni o bucurie, dacă e savurată, dacă e vorbită și tratată ca fiind ceva important, nu doar o necesitate!
Eu recomand un stil de viața sănătos și sunt pus și eu pe dat jos kilogramele în plus, mai ales că sunt la cură de când mă știu, dar mi-am zis că ar fi interesant să vă arăt ce curcan special am pregătit alături de niște bucătari, care m-au provocat să le arăt ce știu, de Ziua Americii! Mărturisesc că a ieșit gustos și destul de sănătos! Nu vreau să vă fac poftă, dar mi-am spus că e amuzant!
Zi faină să aveți și nu uitați că ne vedem duminică, de la ora 15.00, la TVR 2! #PaulSurugiuFuego”

Poate că în emisiunea de azi, de la TVR 2, Fuego ne va dezvălui și rețeta preparării acestui curcan!

De ce este curcanul mare vedetă la americani de Ziua Recunoștinței

Recomandarile noastre