Daliana Răducan și Răzvan Simion au luat decizia care le schimbă cu adevărat viața

Daliana Răducan și Răzvan Simion au luat decizia care le schimbă cu adevărat viața
De mai bine de un an de zile, fostul iubit al Lidiei Buble și-a găsit fericirea. El se iubește cu o arhitectă, Daliana Răducan. La un an după ce au fost surprinși prima dată împreună, departe de țară, cei doi au decis să vorbească deschis despre relația lor.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au luat decizia care le schimbă cu adevărat viața. Unii ar spune că e prea repede. Alții cred că e la timp.

Daliana și Răzvan formează acum un cuplu bine sudat. Faptul că sunt împreună le-a schimbat viețile, iar acum au decis ceva extrem de important.  Ei au vorbit cu Viva! despre toate schimbările care au survenit în viața lor de când formează un cuplu.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au luat decizia

Cei doi iubiți s-au mutat deja împreună. Dar. Nu se opresc aici. Acum se gândesc că le trebuie o casă. Casa lor, în care ambii să își aibă amprentele. „Pe Răzvan l-am primit în viața mea cu arhitectura proprie. Lucrăm să ne construim spațiul ideal… Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului”, a declarat pentru revistă arhitecta Daliana Răducan.

Și dacă deja oscilează pentru alegerea locului viitoarei case, cei doi tineri au în vedere și alte aspecte firești ale vieții, cum ar fi apariția unui bebeluș. „Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a mai spus Daliana, în timp ce iubitul ei, prezentatorul matinalului de la Antena 1, admite că își mai dorește un copil. „Copilul nu e un gând, e un fruct”, a spus Răzvan Simion. Vedeta TV are deja doi copii, adolescenți, la Timișoara, din relația cu prima sa soție, de care s-a despărțit în urma relației cu Lidia Buble.

Cum o răsfață Răzvan pe iubita sa

„Preferăm vacanțele în doi. E o intimitate odihnitoare”, recunoaște Daliana Răducan. Ea e răsfățată de iubitul ei, în bucătărie. Lui Răzvan Simion îi place să gătească și a făcut-o mereu pentru iubitele sale.

Sursa foto: Instagram