Răzvan și Daliana, transformare uimitoare! Ce s-a întâmplat pe malul lacului Como

Răzvan și Daliana, transformare uimitoare! Ce s-a întâmplat pe malul lacului Como
Unul e realizator TV și prezentator, ea e arhitectă care face design interior. Amândoi iubesc arta și arhitectura. Și arată foarte bine împreună. Niciunul nu se gândea până acum la o reconversie profesională. Apoi au fost izbiți de evidență.

Pe malul lacului Como, Răzvan și Daliana și-au găsit vocația, ei au înțeles că pot fi modele. Despre apropierea lui Răzvan de un celebru brand de costume masculin, Rețete și vedete a scris, după shooting-ul profesional de la Milano.

Daliana Răducan și Răzvan Simion par un cuplu desprins din celebrele filme de dragoste italiene, care nu pozează, ci sunt imaginea perfectă a acestui produs, pur și simplu. Ședința foto pentru primul interviu împreună a decurs neașteptat. Din partea lui Răzvan Simion nu erau emoții.

Răzvan și Daliana și-au găsit vocația

El este experimentat în domeniu. „Sigur că eu am experiență în domeniu, însă Daliana a avut norocul începătorului. Cine nu s-ar simți în largul lui în ținute cu clasă, ambianță de 5 stele și o echipă de profesioniști? E o altă lumină acolo, o energie diferită… benefică. A fost o continuă stare de bine ce a închis perfect o lună de vacanță de senzație”, a mărturisit colegul lui Dani Oțil de la Neatza, pentru Viva!.

Daliana a împărtășit fanilor ei imagini din ședința foto de pe Lacul Como. „La dolce vita”, a scris arhitecta alături de imaginile în care apare lipită de corpul iubitului ei, îmbrățișați, într-o ambarcațiune și pe o străduță romantică.

Amândoi au realizat că pot face oricând pe fotomodelele, căci, așa cum s-a dovedit, se descurcă de minune. Chiar dacă Răzvan spune despre iubita lui că a avut „norocul începătorului”, se vede din atitudinea tinerei și frumoasei arhitecte că știe să flateze în fața obiectivului.

Daliana a mai recunoscut faptul că ea a fost extrem de stresată de această relație, tocmai din cauza faptului că iubitul ei este o persoană publică.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp