Să fie petrecere! De ziua lui, pe 31 martie, celebrul naist Damian Drăghici voia să sărbătorească pe scenă aniversarea a 50 de ani de viață. A venit pandemia și nu a mai putut susține spectacolele programate la Sala Palatului. Le ține acum, la Arenele Romane, cu reguli stricte.

Damian Drăghici, trei concerte, în trei zile

Artistul  Damian Drăghici își respectă promisiunea făcută admiratorilor săi și revine pe scenă în concertul aniversării vârstei de 50 de ani, promis inițial a se desfășura  la Sala Palatului, în prima parte a acestui  an.

Ca urmare a situației provocate de pandemia COVID-19, protagoniștii evenimentului au decis ca evenimentul să fie mutat în spațiu deschis, la Arenele Romane și să se desfășoare timp de trei zile, pentru a fi respectate toate regulile privind distanțarea și siguranța publicului.

Astfel, Damian Drăghici & Brothers alături de invitați speciali, nume celebre ale scenei românești, vor urca pe scena Arenelor Romane în concertul aniversar „MULȚUMESC!” ce va beneficia de trei reprezentații, în zilele de  28, 29 și 30 septembrie, de la ora 20:00.

Damian Drăghici, spectacole cu reguli stricte

Din cauza pandemiei cu COVID-19, spectacolele lui Damian Drăghici se vor desfășura cu respectarea unor reguli stricte.

Spectatorii sunt rugați să se prezinte în timp util la locație pentru efectuarea triajului epidemiologic. Porțile se vor deschide cu 1 oră înainte de spectacol pentru a trece mai ușor de formalitățile de acces. Spectacolul începe la ora anunțată (ora 20:00).

Efectuarea triajului epidemiologic, va consta în: măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3°C); observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată). Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație.

Accesul în spațiul de desfășurare al evenimentului se va face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Spectatorii sunt rugați să evitați pe cât posibil deplasarea în locație.

Ieșirea din zona alocată (spațiu/sector) se poate face doar pentru deplasarea la toaletă, urgențe medicale.


Viorica de la Clejani dă cărțile pe față: „Margherita are probleme hormonale că n-are bărbat!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp