Viorica de la Clejani dă cărțile pe față: „Margherita are probleme hormonale că n-are bărbat!”

Viorica de la Clejani dă cărțile pe față: „Margherita are probleme hormonale că n-are bărbat!”
Celebra cântăreață de muzică lăutărească traversează una dintre cele mai grele perioade din viață. Este durerea pe care o simte o mamă căreia fata i-a adus tot felul de surprize neplăcute. Viorica este înspăimântată, însă, de faptul că Margherita ar putea fi condamnată.

Problemele dificile și grave cu care se confruntă în aceste momente familia lăutarilor din Clejani din cauza fiicei au făcut-o pe Viorica ba să răbufnească împotriva jurnaliștilor, ba să facă declarații șocante presei despre Margherita, implicată deja în trei dosare penale și în numeroase scandaluri.

Zilele trecute, reporterii de la wowbiz.ro au surprins-o pe mama Margheritei într-o piață din Capitală. Artista făcea cumpărături, îmbrăcată lejer, în trening, dar greu apăsată de gânduri după cum afișa. Poate că și din cauza aceasta, atunci când reporterii au interpelat-o, Viorica de la Clejani a acceptat să stea de vorbă cu ei în liniște despre isprăvile fiicei sale. Mai ales că acuzația de consum de droguri la volan, cu consecințele unui accident, este foarte gravă.

Viorica de la Clejani a început discuția prin a acuza presa că nu ar prezenta realitatea privind-o pe fata sa și ieșirile ei nepotrivite. Apoi, cântăreața a dezvăluit pentru toată țara care este problema cu Margherita ei. A făcut-o în gura mare, pe același ton răstit, pentru că reporterii wowbiz au întrebat-o de ce se comportă așa Margherita, de ce e atât de nervoasă.

Viorica de la Clejani a țipat atunci la reporteri: „Pentru că are probleme hormonale, că NU ARE BĂRBAT”.

Așa a explicat mama de ce Margherita de la Clejani este nervoasă și se comportă ciudat, nicidecum din cauza drogurilor. În asemenea situație, are trei lucruri de făcut, dacă povestea cu cocaina găsită în sângele fetei nu o ia în seamă. Fie o duce pe Margherita la medicul endocrinolog ca să-i dea tratament hormonal, fie îi găsește un bărbat, fie ambele situații – și medic și bărbat. De povestea cu drogurile se vor ocupa polițiștii care instrumentează primul ei dosar penal, cel cu accidentul rutier.

Cât tupeu! Margherita îl invocă pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp