Dan Alexa a spus totul despre relația cu Anamaria Prodan. Și el a divorțat

Dan Alexa a spus totul despre relația cu Anamaria Prodan. Și el a divorțat
Toată lumea își amintește palma (sănătoasă) pe care Anamaria Prodan i-a dat-o lui Dan Alexa. A fost de-a dreptul pasională. O palmă cum numai o femeie lezată dintr-un motiv anume, știe și poate să dea, spunea gura târgului.

La momentul respectiv s-a comentat mult pe această temă. Și pe diferența de vârstă dintre protagoniști, având în  vedere teoriile avansate – 7 ani în defavoarea impresarei. Au trecut aproape 3 ani de la lovitura din iulie 2019 pe care Prodanca i-a dat-o fostului fotbalist. Iar acum a sosit momentul adevărului.

Dan Alexa (42 de ani), în prezent antrenor în Liga 3 la CSM Reșița, a fost invitatul special al săptămânii la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea realizată de Ovidiu Ioanițoaia. Printre altele, fostul mijlocaș a vorbit și despre relația pe care o are cu agentul Anamaria Prodan, dar și despre episodul cu „pumnul” încasat de la ea în iulie 2019.

Ce relație a fost, de fapt, între Dan Alexa și Anamaria Prodan

Așa cum probabil vă amintiți, în iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene din partea impresarei Anamaria Prodan. Toată lumea a fost de acord că a fost, de fapt, o scenă de gelozie.

Mai concret,  imediat după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit observând că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare. Abia acum Alexa recunoaște că incidentul i-a afectat cariera.

„Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”, spune fostul mijlocaș. Și neagă vehement faptul că s-ar fi iubit cu Prodanca.

„Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total”, a spus Dan Alexa în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Deși au cam rupt legăturile după incident, Anamaria Prodan i-a rămas în continuare impresar lui Dan Alexa. După acel incident, Alexa nu prea a mai prins contracte la echipe de Liga 1. A fost la Rapid, apoi la Poli Timișoara, în Liga 2.

Dan Alexa a divorțat

În prezent, Dan Alexa este și el divorțat de prima sa soție. „După faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul.

„De câți ani a fost în relație cu soția?”. „16 ani”. „A, imaturitate în relație”. Lucrurile pe care le știam… Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal”, a mărturisit antrenorul reșițenilor. Dan Alexa are o nouă relație și un băiețel.

Trecut prin viață, în scandalul momentului, dintre Reghe și Prodanca, se ține deoparte. „Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a mai spus Dan Alexa.