Dan Bittman și-a amintit cum era copil și ce făcea când locuia în casa părinților, situată unde e acum Magazinul Unirea

Dan Bittman și-a amintit cum era copil și ce făcea când locuia în casa părinților, situată unde e acum Magazinul Unirea
Pe 29 martie, Dan Bittman își serbează ziua de naștere. Cu doar câteva zile înainte de aniversare, artistul a vorbit despre lucruri neștiute de nimeni.

Dan Bittman a povestit despre copilărie și ce are de gând să facă în viitor alături de trupa Holograf.

Dan Bittman, amintiri din copilărie la ceas aniversar. Ce poartă artistul în suflet

Într-un interviu pentru Spectacola, una dintre cele mai valoroase vedete ale României, Dan Bittman a vorbit despre viața sa, dar și surprizele pe care le va face alături de colegii de la Holograf, fanilor săi. Dan spune că singura mare dorință din acest moment este să aibă sănătate pentru a continua să apară pe scenă și a bucura publicul care-l iubește atât de mult. Cât privește petrecerea de ziua de naștere, artistul spune că nu-și face planuri, așteaptă să fie surprins.

„Îmi doresc sănătate, asta e cea mai importantă, de doi ani încoace. Și îmi doresc să mai pot continua încă o perioadă să pot să apar în fața publicului și să bucur oamenii. Nu știu cum o să petrec, nu-mi place să-mi fac dinainte planuri, las așa la latitudinea întâmplării.”, a mărturisit cântărețul.

Nu are nici un regret

Bittman se numără printre cei care spun că nu au regrete și consideră de multă ori că viața a fost foarte darnică cu el. Și le mulțumește prietenilor din formație, care au fost alături de el în cele mai grele momente ale vieții. „N-am niciun regret, a fost mai mult decât mi-aș fi putut dori, a fost o viață plină și chiar nu știu cui să-i mulțumesc pentru toate lucrurile astea.

Am reușit să ocolesc toate obstacolele în primul rând, cu ajutorul prietenilor mei de la Holograf, care m-au ajutat de fiecare dată și m-au susținut, și a familiei, a copiilor, cei cu care mi-am petrecut viața până acum. Ajutorul vine întotdeauna de la cei apropiați.”, s-a destăinuit Bittman. Băieții muncesc acum la o colaborare cu Ioana Ignat și, în viitor e posibil o piesă cu Arsenie de la Ozone. La care se adaugă și câteva piese proprii.

Eram, poate, prea răsfățat

Artistul și-a amintit și de copilărie și spune că a fost un copil extrem de răsfățat, iar părinții i-au dat o educație aleasă și nu a știut ce înseamnă bătaia sau vorbele urâte. Lucruri de care a ținut seamă în educația copiilor săi. „Copilul Dan Bittman a venit cu greu în familia Bittman.

Am fost singur la părinți și și-au dorit foarte mult părinții un copil, iar lucrurile astea s-au întâmplat târziu. Eram poate prea răsfățat dar, în principiu, a fost o copilărie frumoasă. Părinții mei chiar dacă aveau o altă orânduire socială s-au chinuit cât de cât să-mi facă copilăria normală și frumoasă. N-a fost o educație cu bâta, cu palma, chiar s-au purtat foarte frumos cu mine și eu am încercat și, sper că am reușit, să fac același lucru cu ai mei copii. Avem o relație apropiată.

Una dintre amintirile frumoase din copilărie este faptul că tata, iarna, mă ducea pe dealul Mitropoliei și ne dădeam cu sania. Și în locul unde este acum magazinul Unirea era locul casei noastre și-acolo la fel, într-un parc mare, era locul nostru preferat de joacă. Și al meu cu tata, și al meu cu toții prietenii din cartier”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre