Dan Capatos, un romantic incurabil. Dorința soției e lege pentru prezentator. Dezvăluiri inedite

Dan Capatos, un romantic incurabil. Dorința soției e lege pentru prezentator. Dezvăluiri inedite
Când vine vorba de familia sa, Dan Capatos a fost întotdeauna reținut, pentru că-și dorește ca aceștia să aibă o viață liniștită.

Cu ocazia Zilei femeii, celebrul prezentator a dat câteva lucruri din casă și a mărturisit ce înseamnă soția pentru el.

Nu suportă ca familia sa să fie sub lumina reflectoarelor, de aceea vorbește foarte rar despre familia sa și o ține cât mai departe de ochii curioșilor. Recent însă, Dan Capatos a povestit cât de mult își iubește soția alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani.

Deși este foarte ocupat, el spune că face tot ce se poate pentru a nu lipsi de lângă partenera de viață. În plus, nu ratează niciodată ocazia să-i aducă florile ei preferate, lalele. Un exemplu de bărbat care știe ce vrea de la viață și mai ales cum să păstreze vie relația.

„De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări”

”Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut.

Ne știm totuși din 1999. (…) Este o alegere să ținem viața deoparte, și cea profesională este vizibilă datorită meseriei. Vizibilitatea asta este de ajuns pentru cât are nevoie o familie”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Cine e soția lui Dan Capatos

Dan și soția lui Monica s-au cunoscut cu mai mult de 20 de ani, când amândoi lucrau în presa scrisă. Iar în acel moment, Monica nu doar că era într-o relație, dar avea și nunta pregătită. Doar că s-a îndrăgostit atât de tare de prezentator, încât a anulat totul. Și Dan era de mulți ani într-o relație.

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât.

A fost o relaţie tumultuoasă de la început. A explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult.

Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea, în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva, şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, a afirmat vedeta cu ceva timp în urmă.

Noi o cunoaștem și pe fosta iubită a lui Capatos, tot o ziaristă frumoasă și talentată. Și ea a găsit iubirea vieții ei, un bărbat super, cu care are tot un băiat.

Recomandarile noastre