Dan Diaconescu a ieșit în lume. Nu pus la patru ace așa cum ne-a obișnuit pe toți, ci cu o pereche de pantaloni scurți și mai vechii săi papuci.

Dan Diaconescu a schimbat pantofii Louis Vuiton cu o pereche veche de papuci

Ce face Dan Diaconescu în ultima perioadă? De când a scăpat de rigorile legii, fostul patron al OTV își vede liniștit de viață și nu pare să-i mai pese de imaginea lui de odinioară. Acesta a fost prins de paparazii de la Spynews într-o pereche de pantaloni scurți, cu un tricou simplu și niște papuci.

Aceeași papuci cu care omul de afaceri se pare că-i asortează tot mai des în ultima perioadă la diverse obiecte de îmbrăcăminte. Unde a intrat Diaconescu îmbrăcat astfel? La un restaurant de fițe. Dar nu pentru a servi masa, ci pentru a le comanda unor muncitori tot ce i-a poftit inima.

Parada modei pe 1 decembrie 2011

Cu câțiva ani în urmă, mai precis pe 1 decembrie 2011, același Dan Diaconescu a fost la paradă îmbrăcat după ultima modă. Acesta s-a afișat cu o pereche de pantofi superbi, marca Louis Vuitton, la care a asortat un superb cojoc îmblănit. Cel care s-a autoproclamat „preşedinte al tuturor românilor” a stat atunci în primul rând. Ca să nu piardă nimic din parada militară…

A ieșit din închisoare după doi ani și opt luni

Dan Diaconescu a primit o condamnare de cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj. El a stat în spatele gratiilor doar doi ani și opt luni. Jurnalistul a fost eliberat condiționat. În fața penitenciarului, acesta le-a spus celor care îl așteptau: „Dacă vreți să vedeți cum e în pușcărie, faceți-vă televiziuni de succes și partide de succes!”.

Sursă foto: spynews, Adrian Pîclișan

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp