Dan Negru, avertizat. Lecțiile de cultură pe care le oferă publicului au început să deranjeze

Dan Negru, avertizat. Lecțiile de cultură pe care le oferă publicului au început să deranjeze
Nimeni nu i-a putut reproșa vreodată lui Dan Negru că nu a fost un tip care a spus lucrurilor pe nume. Iar uneori a avut de suferit din acest motiv.

Numit și Regele audiențelor, Dan Negru s-a făcut remarcat în toată lumea, însă pe social media a început să aibă ceva probleme.

Dan Negru, la un pas să fie cenzurat pe social media. Prima măsură: i-a fost ștearsă o postare

Foarte activ pe online, Dan Negru a trecut printr-o situație deloc plăcută, atunci când a constatat că i s-a șters o postare de pe Facebook. Totul s-a întâmplat după ce prezentatorul a luat atitudine după toată lumea vorbea despre caniculă.

Vedeta a comentat că unele știri sunt exagerate și nu fac altceva decât să alimenteze panica românilor, care și așa cu probleme destul de mari în ultima perioadă. Mai în glumă, mai în serios, el le-a povestit fanilor această întâmplare și a făcut aluzie la o glumă a celebrului Constantin Tănase.

„Rău era cu „der, die, das!”. Da-i mai rău cu „davai ceas!”

„Umblu ca pe ouă pe social-media. Postarea in care am spus că sunt exagerate breaking newsurile despre caniculă e ștearsă! Nu-i bai, oi fi greșit și eu. Îmi amintesc de Constantin Tanase care imediat după război avea o glumă pe scena teatrului spunând: „Rău era cu „der, die, das!”. Da-i mai rău cu „davai ceas!”.

Gluma era despre ostașii sovietici care furau ceasurile oamenilor in război. Comuniștii l-au avertizat să tacă și atunci Tănase apărea pe scenă și spunea doar atât: tic-tac, tic-tac… Am o fotografie despre breaking news-ul prețurilor la carbunați… România a avut prima rafinărie de petrol din lume. Nu spun nimic altceva !”, a declarat Dan Negru pe Facebook.

Din toamnă, încă un nou show de cultură generală

După ce a plecat de la Antena 1, toată lumea s-a întrebat ce va face Dan Negru la Kanal D. Și prezentatorul le-a dat din nou peste nas cârcotașilor. După ce emisiunea Jocul cuvintelor a rupt audiența în două, din toamnă va mai face încă un show de cultură generală.

„La italieni îi zice „Avanti un altro” El se difuzează în mai multe țări. E un quiz cu de toate. E un game quiz, mai degrabă. Asta nu înseamnă că jocul cuvintelor intră în pauză. Nu! Jocul cuvintelor are drumul lui. Dar venim și cu un alt show, „Tu urmezi”, care are de toate. Are game-uri, are întrebări de cultură generală, are premii mari, are de toate!”, a declarat Dan Negru.

Sursă foto: instagram