Dan Negru își reia emisiunea de la Kanal D și aduce în platou o mare sportivă

Dan Negru își reia emisiunea de la Kanal D și aduce în platou o mare sportivă
Dan Negru conduce revoluția culturii generale, cu un nou sezon al game show-ului "Tu urmezi!", de duminică, 10 septembrie, de la 20:00. Vedeta tv promite telespectatorilor: "Îți aduc unul dintre marii performeri pe care România i-a avut vreodată".

Divertismentul inteligent revine în prim-plan duminica aceasta, de la 20:00! „Tu urmezi!”, show-ul unic, care aduce cultura generală și distracția la un alt nivel, ajunge la cel de-al doilea sezon, cu un invitat de top în prima ediție:  Andreea Răducan, gimnasta de Aur a României. 

„Toată lumea în România este pasionată de fotbal… Vrei să-ți arăt un sport în care avem cele mai bune performanțe? Îți aduc unul dintre marii performeri pe care România i-a avut vreodată! Doamnelor și domnilor, Andreea Răducan!”, spune cu mândrie Dan Negru, invitând-o pe marea gimnastă să intre în platoul emisiunii.

Andreea Răducan în platoul lui Dan Negru de la Kanal D

Combinație atractivă de entertainment și cultură generală, câștiguri uriașe și concurenți bine pregătiți pentru a sta la coadă pentru distracție și premii, „Tu urmezi!” este un game show revoluționar pe micile ecrane. Aplaudat atat de telespectatori, cât si de specialiștii în media, emisiunea a câstigat un public numeros încă de la primele ediții difuzate.

Concept unic la nivel mondial

Într-un platou spectaculos, Dan Negru îi invită pe curajoșii care doresc să-și pună la încercare cunoștințele de cultură generală și perspicacitatea. Concept unic la nivel mondial, concurenții stau la coadă, la propriu, pe scenă pentru a răspunde unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Pe lângă invitații speciali, personalități ale vieții publice românești,  în platoul show-ului isi fac apariția ca și până acum personajele reprezentând diverse domenii, precum istoria, călătoriile, geografia, muzica, fitness-ul, magia, gastronomia, e.t.c. , iar concurenții pot alege întrebări din aceste categorii, la invitația lui Dan Negru. Noul sezon „Tu urmezi!” continuă să aducă în prim-plan cele două personaje distincte care au devenit deja emblematice în emisiune – Zâna Bună și Piaza Rea. Finalul fiecarei editii, care ii provoca pe concurenti sa gândească „altfel” si să răspunda corect răspunzând greșit la întrebări, îi ține în tensiune maxima nu numai pe concurenti, dar și pe cei aflați în fața micilor ecrane. 

Așadar, urmează o  nouă serie de duminici pline de adrenalină, cultură generală și distracție inteligentă cu cel de-al doilea sezon „Tu urmezi!”, care începe azi, 10 septembrie, la ora 20:00, la Kanal D!

(Comunicat primit la redacție de la echipa Kanal D)

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre