Dan Negru lovește din nou: „Fetele care prezintă sport cu fusta-n…”

Dan Negru lovește din nou: „Fetele care prezintă sport cu fusta-n…”
Dan Negru nu se lasă și ori de câte ori are ocazia pune punctul pe I. Ce a făcut prezentatorul după ce echipa de fotbal a României a pierdut ultimul meci.

Este cel mai iubit prezentator și nu are frică de nimeni. După rezultatele slabe obținute de naționala de fotbal a României, Dan Negru a luat foc.

Dan Negru lovește din nou. Nu s-a mai putut abține și a vorbit și despre fetele „care prezintă sport cu fusta-n fund”

Recent, Dan Negru a luat din nou taurul de coarne și a făcut o postare în care și-a spus tot oful. Acesta a amintit că fotbalul din România a fost „decredibilizat”. Motivul? În loc să fie prezentate știri despre fotbal, s-a tot vorbit despre viața privată a jucătorilor.

„Nici noi, televiziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc. Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund. Am decredibilizat și noi cât am putut fotbalul românesc”, a scris Dan Negru pe conturile sale de socializare.

Ce scandaluri amoroase ale fotbaliștilor au rupt ratingul

Pentru a fi cât mai credibil, Dan Negru a amintit și despre câteva dintre scandalurile care au ținut prima pagină a ziarelor multă vreme.

„Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sarbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenți oameni, ținea paginile ziarelor. Era o «bătălie amoroasă» grea, între personaje influente. Mihai Costea o avea pe Cruduța. Sau vorba lui John Steinbeck, «generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul»”, a continuat prezentatorul de la Kanal D.

Fanii sunt de acord cu ceea ce spune Negru

Așa cum era de așteptat, imediat internauții au sărit cu tot felul de comentarii.  „De aia sportul a ajuns unde a ajuns …domnule Dan Negru pt că Tv și mass media pune preț și promovează fusta scurta și să de-a bine pe sticla nu contează că nu ai școală și studii …Cu respect o seara frumoasă.

Ținutele sumare ale fetelor care prezintă sport se potrivesc cu știrile care vin din zona fotbalului.”, „Cu alte cuvinte, ca să avansezi în carieră trebuie să ai în spate cel puțin o poveste de alcov!”, au scris câțiva dintre cei care îl urmăresc pe Negru.

Sursă foto: instagram