Scandalurile se țin lanț la Survivor România. Pe cine a tras de urechi Andreea Tonciu

Scandalurile se țin lanț la Survivor România. Pe cine a tras de urechi Andreea Tonciu
Prima săptămână a fost pentru concurenții de la Survivor România una cu multe conflicte și discuții în contradictoriu.

Andreea Tonciu nu suportă ca cineva să ridice tonul la ea. Dacă cineva îndrăznește, jar mănâncă.

Scandalurile se țin lanț la Survivor România. Pe cine a tras de urechi Andreea Tonciu

Fire războinică, Andreea Tonciu impune respect la Survivor România și nu acceptă sub nici o formă să fie deranjată nici măcar cu o vorbă. Recent, bruneta a luat-o la întrebări pe Laura Giurcanu. De ce s-a zburlit vedeta? I s-a părut de prost gust că Laura a stat mai multe ore în apă alături de un coleg.

În aceste condiții, Andreea a pus-o la punct: „Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.” Imediat Laura i-a dat replica și a încercat să spună tuturor că e liberă ca pasărea cerului și poate să facă orice are chef și cu cine are chef. „Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.”, au fost cuvintele Laurei.

L-a luat la bani mărunți și pe CRBL

Această discuție vine după un alt moment neplăcut, când Andreea s-a certat cu CRBL. Atunci brunetei i s-a părut de neconceput că acesta a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu, concurentă de care este foarte apropiată. „Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher.

Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă”, a spus Andreea Tonciu. Bineînțeles că CRBL a luat atitudine pe moment și a pus-o la punct pe Andreea, amintindu-i că e bine să stea în banca ei și să nu intre în discuții care nu o privesc.

„De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana? Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare, dar nu am avut altă opțiune”, a afirmat CRBL.

Sursă foto: youtube