CRBL nu mai cântă. A plecat în Dubai, ca să facă afaceri. Dar a dat și vestea cea mare

CRBL nu mai cântă. A plecat în Dubai, ca să facă afaceri. Dar a dat și vestea cea mare
Cu un an în urmă s-a mutat în Spania cu familia, dar sufletul i-a rămas tot acasă. CRBL se topește de dorul României.

La un an de când s-a mutat în Spania, CBRL spune ce vroiau să audă toți cei care îl iubesc.

CRBL se plimbă prin Dubai.  A dat și vestea cea mare

În România s-a făcut cunoscut și tot aici e cel mai iubit. Toți fanii lui CRBL au fost triști atunci când au auzit că artistul pleacă în Spania. Nimeni nu a înțeles atunci dacă va rămâne acolo definitiv sau mai există vreo șansă să se reîntoarcă acasă. Părea că a intrat într-un con de umbră, pentru că rare era postările pe rețelele de socializare, iar de interviuri nici nu poate fi vorba.

Dar minunea s-a întâmplat și într-o transmisiune video în emisiunea lui Teo de la Kanal D, faimosul CRBL a spus ceea ce dorea toată lumea să audă. Vedeta vine acasă.  „Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor, Teo. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor. ”, a povestit cântărețul.

S-a dedicat unui domeniu nou

Nu doar muzica e marea pasiune a lui CRBL, dar și kendama. Iar mai nou are o afacere care se pare că îi va aduce mulți bani. E vorba de NFT și criptomonede. Recent, el a plecat în Dubai ca să se dezvolte. „NFT nu e o criptomonedă. E o chestie, cum să vă explic… E o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional, de aia suntem la Dubai. Cei care sunt implicați în block-chain știu despre ce este vorba.

Ne educăm cu toții. Mă provoacă lucrurile noi. Învățăm unii de la alții. Sunt genul pe care-l provoacă lucrurile noi. Eu în paralel cu muzica și kendama făceam asta în urmă cu ceva ani. Practic, deținătorul unui desen, unei creații artistice, deținătorul originalului o poate vinde pe bani mulți unui om interesat. Noi doi vom încasa bani indiferent de câți proprietari ai creației vor fi ulterior”, s-a destăinuit CRBL.

Sursă foto: instagram