Dan Negru s-a sucit. Anul acesta are alte gânduri pentru Revelion

Dan Negru s-a sucit. Anul acesta are alte gânduri pentru Revelion
Dan Negru s-a sucit. Nu mai e atât de ferm în a susține „nu cred în criptomonede”. Ba chiar s-a pus pe investit.

 Dan Negru s-a poziționat de-a lungul timpului în tabăra cripto-scepticilor, menționând public în urmă cu câțiva ani faptul că nu crede în astfel de investiții. Timpul a trecut și pare că bine-cunoscutul prezentator TV și-a schimbat percepția asupra monedei virtuale care promite să schimbe piața financiară la nivel global.

„Sunt cripto-sceptic pentru că nu înțeleg  jocul. Dar zilele astea, o criptomonedă, NeoTech, și-a pus capul cu mine să mă convingă.”

 Ce l-a făcut pe Dan Negru să revină la sentimente mai bune? Iminența crizei financiare și propunerea unei criptomonede autohtone abia lansate l-au făcut pe omul de televiziune să facă o primă investiție de 100 de euro.

„E panică mare printre cei care cred că vine criza. Toți vorbesc despre cât de bogați ar fi fost dacă ar fi cumpărat criptomonedele la început. Eu am fost fricos. Nu sunt un întreprinzător, sunt doar un investitor și dacă bogăția e de partea cealaltă a fricii, eu n-am trecut. Am fost precaut…Cred însă că „mama tuturor crizelor”, cum îi spunea Roubini, e la ușă, cioc-cioc. Îmi spun mulți că te poți adăposti de criză prin blockchain”, susține omul de televiziune.

Vedeta Antenei 1 a ales să investească într-o criptomonedă nouă, NEOT, care se află în stadiul de presale. Proiectul 100% românesc, bazat pe infrastructură blockchain, l-a atras pe Dan Negru prin promisiunea că, în doar câteva luni, contribuția inițială va valora mai mult. Totodată, prezentatorul și-a setat și un deadline: „Revelionul meu”.

În stilu-i caracteristic, Dan Negru a ales să vorbească public despre această investiție. El își ține la curent comunitatea cu progresele făcute până la sfârșitul anului.

Cu cât se vinde o criptomonedă

NeoTech este un nou start-up românesc dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, oferind acces investitorilor la achiziția monedei virtuale NEOT. Această criptomonedă se află în faza de presales, iar prețul de pornire este de 0.25 USD, până la data de 10 noiembrie. În a doua lună acesta va fi ajustat la 0.50 USD. Urmează ca la începutul lunii decembrie să atingă suma de 0.75 USD, în anticiparea listării avantajoase pe piețele de tranzacționare descentralizată.

În primul trimestru al anului 2022, criptomoneda NEOT va trece la etapa de vânzare publică pe o serie de platforme de trading internaționale. Aceasta are un total token supply de 250 milioane de unități. Acestea vor fi distribuite în mod echitabil în vederea susținerii demersului.