Unde era Dan Negru când făcea audiență record cu Revelionul de la Antena 1

Unde era Dan Negru când făcea audiență record cu Revelionul de la Antena 1
De mai mult de două decenii, Dan Negru face numărătoarea inversă de la miezul nopții pe micile ecrane. Puțini oameni știu însă, unde petrece el Revelionul.

Dan Negru depune foarte mult efort pentru ediţiile speciale de la fiecare Revelion, astfel că în seara dintre ani prezentatorul petrece acasă.

„Sărbătorile de iarnă acasă, cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru viva.ro.

Întrebat câte Revelioane cu el a văzut, Dan Negru a spus că nu a sărit niciunul.

„Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu. Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vechea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția”, a spus Negru.

Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000  de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Trio Tartar fructat, din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe

Recomandarile noastre