Dan Negru depune foarte mult efort pentru ediţiile speciale de la fiecare Revelion, astfel că în seara dintre ani prezentatorul petrece acasă.

„Sărbătorile de iarnă acasă, cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru viva.ro.

Întrebat câte Revelioane cu el a văzut, Dan Negru a spus că nu a sărit niciunul.

„Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu. Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vechea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția”, a spus Negru.

Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000  de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Trio Tartar fructat, din trei feluri de pește cu trei feluri de fructe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp