Dan Negru, sfat pentru părinți: „Dacă îi lași pe Brenciu și pe Răduleasca să-ți educe copilul, ai încurcat-o!”

Dan Negru, sfat pentru părinți: „Dacă îi lași pe Brenciu și pe Răduleasca să-ți educe copilul, ai încurcat-o!”
Celebrul prezentator Dan Negru reușește mereu să-i surprindă pe toți. Ce a făcut la Kanal D nimeni nu a crezut. Cum este vedeta în calitate de tată.

Când a dat mâna cu Kanal D, mulți au fost sceptici privind emisiunea Jocul cuvintelor. Dar Dan Negru nu se joacă. Cum îmbină familia cu meseria.

Dan Negru, sfat pentru părinți: „Dacă îi lași pe Brenciu și pe Răduleasca să-ți educe copilul, ai încurcat-o!”

A dat lovitura la Kanal D cu show-ul pe care-l moderează la postul de televiziune turcesc, emisiunea sa reușind să atragă atenția a tot mai mulți români. Așa că mai marii trustului au venit cu o altă propunere pentru regele audiențelor. Este vorba de o nouă emisiune, care se va numi „Tu urmezi”, un game show cu audiențe mari în străinătate, ce urmează să fie văzută din toamnă. Potrivit paginademedia.ro, noua emisiune va îmbina entertainmentul cu multe cunoștințe de cultură generală.

„Oameni așteptând la coadă la cultură generală”

Dan Negru a dat și primele declarații „Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală.

Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a precizat prezentatorul.

De ce a plecat de la Antena 1

Momentul în care Dan Negru a spus că va pleca de la Antena 1 cu toată echipa lui a zguduit România. “Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor.

Îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a mărturisit Dan Negru, conform unui comunicat trimis de Kanal D.

„Copiii mei își fac cruce ori de câte ori trec prin fața unei biserici”

Într-un interviu spectaculos oferit în anul 2019, poate cel mai amplu dintre toate cele  pe care le-a acordat vreodată, Dan a adus în discuție relația pe care copiii lui o au cu Divinitatea și cum trebuie educați cei mici. „Copiii mei își fac cruce ori de câte ori trec prin fața unei biserici. Pentru că așa i-am învățat eu.

Pentru că așa m-a învățat pe mine mama. Pentru că așa a învățat-o bunica mea pe mama. Lucrurile astea se duc mai departe. Și nu doar ei, cunosc mulți alți copii. Ai mei sunt la o școală normală, folosesc telefonul mobil. De multe ori aud prostia că televiziunea trebuie să te educe.

Dar ce, e mama și tata? Dacă tu lași să-ți educe copilul Negru și Răduleasca, ai încurcat-o. Nu Negru, nici Răduleasca, nici Brenciu nu trebuie să-ți educe copilul. Cei șapte ani de acasă vor fi întotdeauna, indiferent care vor fi mijloacele de comunicare”, a afirmat prezentatorul.

Sursă foto: instagram