Dan Negru vrea să bată Pro Tv și Antena. Începe să facă show la Kanal D din 20 aprilie

Dan Negru vrea să bată Pro Tv și Antena. Începe să facă show la Kanal D din 20 aprilie
Miercuri, 20 aprilie, Dan Negru va fi prezent pe ecranele Kanal D. Fanii abia așteaptă să-l vadă pe cel considerat a fi cel mai bun prezentator.

Începând cu 20 aprilie, ora 22.30, Dan Negru revine în forță cu un show așa cum doar el știe să facă.

Așteptarea a luat sfârșit. Dan Negru începe să facă show la Kanal D

Din 20 aprilie, de trei ori pe săptămână,  miercuri, joi și vineri de la 22.30, Dan Negru va prezenta la Kanal D emisiunea „Jocul cuvintelor”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii. Este vorba de o emisiune interactivă care vă pune mintea la contribuție, adică exact de ceea ce au nevoie telespectatorii.

Unde au fost făcute filmările

Pentru un prezentator de talia lui a fost nevoie și de un platou pe cinste, așa că a fost construit unul special, unde toți concurenții vor să-și demonstreze talentul cu care au fost înzestrați de Dumnezeu și să câștige premiile mult așteptate. „Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”, a mărturisit Dan Negru.

Cum se desfășoară emisiunea

În fiecare ediție vor fi prezenți cinci concurenți, care vor avea la dispoziție doar 4 minute ca să afle 14 cuvinte în urma definițiilor primite de la prezentator. Nu doar spectatorii vor fi prinși în joc, ci și telespectatorii, iar la provocările lansate de Negru vor participa și membrii familiei. Emisiunea lui se va bate cu cele de la Pro Tv și Antena 1.

Acesta este platoul emisiunii „Jocul cuvintelor”, amenajat de Kanal D

De ce a plecat de la Antena 1

Momentul în care Dan Negru a spus că va pleca de la Antena 1 cu toată echipa lui a zguduit România, dar toată lumea știe că regele audiențelor va face și la Kanal D ceva cu totul și cu totul special. “Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii.

Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a mărturisit Dan Negru, conform unui comunicat trimis de Kanal D.

Sursă foto: instagram