Dana Săvuică, despre regretul care-i macină sufletul. Un miracol i-a schimbat viața

Dana Săvuică, despre regretul care-i macină sufletul. Un miracol i-a schimbat viața
Dana Săvuică rămâne una dintre cele mai frumoase și șarmante femei din România. Fostul model și-a pus sufletul pe tavă în fața Ilincăi Vandici și a vorbit despre miracolul din viața sa.

Chiar dacă era curtată de mulți bărbați, Dana Săvuică i-a fost fidelă unui singur domn timp de 25 de ani. Iată miracolul pe care nu-l va uita niciodată.

„O voce neutră mi-a spus: «Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung negru, sănătoasă”

Un moment greu din viața Danei Săvuică a fost atunci când a rămas însărcinată și a avut câteva complicații, motiv pentru care trei medici i-au recomandat să facă întrerupere de sarcină. Copilul a venit „pe neașteptate” și nu știa ce cale să aleagă. Până când a avut un vis, în urma căruia a realizat că în viața ei s-a întâmplat un miracol. „Julie e un dar de la Dumnezeu. M-am culcat tristă, agitată, stresată că trebuia să iau o decizie grea, să îl păstrez sau nu.

A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat. Am simțit o lumină caldă, visând, după care o lumină gălbui-alburie și o voce neutră. Mi-a spus: «Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung, negru, sănătoasă»”, a povestit Dana Săvuică.

„L-am regretat toată viața”

La scurt timp după ce fetița ei, Julie, a văzut lumina zilei, Dana Săvuică a rămas din nou însărcinată. Nici atunci n-a știut ce să facă, dar medicul i-a recomandat să facă întrerupere de sarcină. O decizie grea, regretul care o va urmări pe Dana Săvuică toată viața.

Dana Săvuică și-a pus sufletul pe tavă în fața Ilincăi Vandici

„La un an am rămas gravidă, dar m-am luat după ce a spus doctorița: «Tu ești încă lăuză, iar vrei unul?». Și am avortat. Este singurul meu avort și l-am regretat toată viața mea”, a mărturisit fostul fotomodel.

„Nu m-aș mai mărita”

După un divorț dureros după un mariaj de peste 25 de ani, Dana Săvuică a întâlnit un bărbat așa cum doar în povești se întâlnesc. Un om care o respectă, o iubește și peste toate acestea îi respectă deciziile și o sprijină în tot ceea ce face. Chiar dacă trăiește o minunată poveste de iubire, Dana spune că nu ar mai face pasul căsătoriei. „Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite.

„Sunt foarte relaxată, n-am stres, nu stau încordată. Mă lasă să-mi urmez toate dorințele și proiectele”

Relația de acum e matură, am intrat în ea la o vârstă la care gândesc altfel. E o relație frumoasă de prietenie. Viața lui și a mea s-au unit și e o relație frumoasă pentru că e foarte echilibrată. (…) Îmi place foarte mult că am găsit în el un bărbat care mă face să râd. Sunt foarte relaxată, n-am stres, nu stau încordată. Mă lasă să-mi urmez toate dorințele și proiectele. Îmi zice bravo, să mă bucur. E foarte important acest lucru”, s-a destăinuit Dana Săvuică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre