Dani Mocanu, milionar cu ajutorul lui Dumnezeu: „Am apărut, v-am spart, am plecat”

Dani Mocanu, milionar cu ajutorul lui Dumnezeu: „Am apărut, v-am spart, am plecat”
Manelistul care e anchetat penal după ce s-a filmat alături de un leu sau după ce a îmbrăcat în uniforme de poliție un grup de dansatoare în bikini, a ajuns într-un punct de cotitură existențială. El a anunțat că se va  retrage la începutul acestui an, însă fanii au încercat să îl facă să se răzgândească. Iată ce a urmat.  

În urmă cu două luni, Dani Mocanu se dădea leu. A filmat un clip în care chiar apare alături de un leu, rănit. La momentul respectiv, poliția a făcut percheziții, iar leul a fost în final găsit, în ograda unui executor judecătoresc. Animalul rănit a fost preluat și dus într-un adăpost, unde primește îngrijiri.

În final, Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal, dar nu s-a oprit aici. A făcut-o de oaie. Luna trecută, a ajuns din nou în vizorul poliției, cu o altă melodie în care folosește uniforme ale MAI. Cu o săptămână în urmă a lansat melodia Aasasin 2.

Aceasta îi e dedicată unui bărbat acuzat de fapte de terorism, încarcerat în Grecia. Fabio Dushku este închis pentru mai multe fapte cu violență. Despre el se spune că plănuia să arunce în aer mănăstiri de pe Muntele Athos. Chiar dacă se află după gratii, acesta  a distribuit pe contul său de Instagram melodia românului, cu mesajul „@danimocanu.oficial frate mea”.

Ce va face de acum încolo Dani Mocanu

În urmă cu câteva luni, Dani Mocanu a făcut un anunț ce a uimit pe toată lumea. El spunea că din anul 2021 va renunța la muzică și că se va concentra să îi aducă slavă lui Dumnezeu.

Cu câteva minute înainte de trecerea în noul an, Dani Mocanu a lansat ultima sa piesă. Cântă despre greutățile prin care a trecut în viață și dă de înțeles că vocația lui este alta. În mai puțin de 24 de ore piesa a strâns peste un milion de vizualizări. Azi are mult peste 3 milioane de vizualizări. „Vorba multă, sărăcia omului. Am apărut, v-am spart, am plecat. A venit momentul să-mi văd de treaba mea: stau să-mi număr banii cu familia”.

Mesajul care i-a îndurerat pe fani

În descrierea melodiei, dar și pe contul său de Instagram, manelistul a vorbit despre decizia sa. „THE END. Când am început să cant eram amărât. Abea aveam niște haine pe mine cumpărate cu niște bănuți strânși… casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan… își vedeau de ale lor… însă eu am sperat și am luptat ca un robot… ca un robot setat sa câștige.

Am avut încredere în Dumnezeu și știam ca EL îmi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut.

M-a luat de mână și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar… dar nu orice milionar… un milionar care nu și-a lăsat familia… un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor… iar EL știa asta… știa sufletul meu… altfel nu intervenea!!! Te iubesc Doamne ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc.

Dani Mocanu se „bate” cu el însuși în trending

Rămâneți cu bine dragii mei fani”, a scris Mocanu. Postarea are peste 100.000 de aprcieri și mii de mesaje, cele mai multe de la fanii care regretă că nu îl vor mai asculta. Aceștia au mai remarcat un detaliu: Dani Mocanu „se bate” în trending pe YouTube România cu el însuși.

Cele mai vizualizate videoclipuri din România în acest moment sunt piesele lui. Legenda vie, ultima piesă lansată chiar de Anul Nou, e cea mai populară piesă de pe YouTube România în acest moment, iar pe locul al doilea e Asasin 2, tot melodia lui Dani Mocanu.

Sursa foto: Instagram

Câte costume de baie a avut iubita lui Dani Oțil în Maldive. Ultima poză incendiară