Dani Oțil are dezlegare de la soție să-și facă amantă. Există însă o condiție

Dani Oțil are dezlegare de la soție să-și facă amantă. Există însă o condiție
La puțin timp de când au devenit soț și soție și au adus pe lume și un superb băiețel, Dani Oțil șochează cu anunțul făcut.

Dani Oțil vrea să mai zburde puțin, așa că a declarat în direct, la emisiunea pe care o moderează, ce se gândește să facă.

Dani Oțil are dezlegare de la soție să-și facă amantă. Există însă o condiție

Mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil spune ce are pe suflet. De data asta, glumețul prezentator a vorbit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” că ar vrea să-și facă o amantă. Mai mult, el a mărturisit că soția e de acord, dar trebuie să țină cont de anumite condiții. „Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, să văd cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă, am drum liber”, s-a destăinuit Dani.

Nu vrea să mai audă de al doilea copil

Și pentru că toată lumea îl întreabă când va veni pe lume și cel de-al doilea moștenitor, Dani Oțil a vrut să lămurească problema odată pentru totdeauna. „Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a spus Dani Oțil la Antena 1.

Prima scrisoare pentru Tiago

La scurt timp după ce micuțul Tiago a venit pe lume, tăticul i-a scris și prima scrisoare, care a fost cu adevărat tulburătoare pentru toți cei care îl cunosc. „Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, a spus prezentatorul pe contul său de instagram.

Sursă foto: instagram