Dani Oțil e disperat. Nu găsește femeia potrivită. Prietenul Răzvan l-a dat de gol

Dani Oțil e disperat. Nu găsește femeia potrivită. Prietenul Răzvan l-a dat de gol
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt cu nervii la pământ. Au încercat toate metodele să găsească o bonă pentru micul Tiago, dar parcă toate se împotrivesc.

Dani Oțil nu știe pe unde să mai socată cămașa. Caută bonă în disperare, dar nimic nu se leagă.

Dani Oțil e disperat că nu găsește bonă. Nu puteți crede pe cine a încercat să mituiască. Prietenul Răzvan l-a dat de gol

Prezentatorul de la Antena 1 încearcă pe toate căile să rezolve probleme bonei pentru Tiago. Vedeta a anunțat chiar și în direct în emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, dar nimeni nu a fost interesat. Pentru că a ajuns să fie disperat, el i-a făcut o propunere interesantă chiar și fiicei lui Răzvan Simion.

„N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a afirmat Dani Oțil la TV. În scurt timp, a intervenit și prietenul Răzvan care a mărturisit ce i-a propus fiicei sale: „E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară”, l-a dat de gol Răzvan.

Ce face toată vara? Unde se duce?

Dani crede că Ianca ar fi perfectă pentru a sta cu micuțul lui, mai ales că e familiarizată cu casa și e și extrem de descurcăreață. În plus, câștigă și salariu foarte bun. „Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun. (…) „Știi ce am învățat-o aseară?

I-am zis: «Ianca, fii atentă, anul ăsta, până la majorat îți mai zice „fetița mea”, după, gata. Cere-i acum tot ce vrei, mașină electrică, o vacanță nu știu unde, d-astea. Cere-le acum”, a mărturisit Dani Oțil. Din păcate pentru prezentator, tăticul Răzvan nu a fost de acord, mărturisind că nu intră în discuție problema banilor, dar nu vrea ca fiica lui să rămână cu sechele: „Nu de bani, de traume e vorba”.

Sursă foto: instagram