Exclusiv. Bianca Drăgușanu a rămas fără dinți. Diva suferă de o boală gravă, despre care nu a vrut să știe nimeni

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a rămas fără dinți. Diva suferă de o boală gravă, despre care nu a vrut să știe nimeni
Bianca Drăgușanu este una din vedetele autohtone despre care se spune că e obsedată de modul în care arată, și ține să fie mereu impecabilă, indiferent că iese din casă să ducă gunoiul sau postează pe rețelele sociale un live.

De când a devenit vedetă, fosta asistentă TV est mereu o apariție „ca scoasă din cutie”!. Mereu aranjată, Bianca Drăgușanu nu iese niciodată din casă nemachiată. Fondul de ten nu îi lipsește niciodată de pe față.

În plus, Bianca Drăgușanu e una din „campioanele” locale ale operațiilor estetice. Ea s-a tunat  bine de tot, și continuă să își facă intervenții care să o mulțumească și mai mult în legătură cu modul în care arată. Ultimele au fost injectări de botox și transformarea liniei ochilor, care au devenit mai alungiți, „foxy”. Înaint de acestea și-a mai aranjat sânii. Spre deosebire de multe vedete care susțin. Că nici în ruptul capului nu ar trece pe la estetician, deși se vede de la o poștă că sunt operate, Bianca Drăgușanu se laudă cu tot ce își face.

Bianca Drăgușanu și-a pierdut dinții din cauza unei boli cumplite

Acum a dezvăluit ceva ce nimeni nu ar fi bănuit. Bianca a stat cu șase dinți lipsă. Ea a povestit că a zburat tocmai până la Timișoara pentru a-și face șase implanturi dentare. Bianca Drăgușanu a ajuns aici pentru că suferă de parodontoză.  Boala parodontală se numără printre cele mai grave afecțiuni care pot să apară la nivelul cavității bucale, spun medicii specialiști. Este o problemă care în timp, lăsată netratată, poate duce inclusiv la pierderea dinților.

Boala se manifestă prin deteriorarea structurilor care susțin și fixează dinții la nivelul osului. Aceasta este cauzată de apariția unui dezechilibru la nivelul speciilor bacteriene din cavitatea bucală. Parodontoza este prezentă în diferite forme la aproximativ 50% din adulții de peste 30 ani și la peste 70% din cei peste 65 de ani. Pe lângă igiena deficitară, alți factori favorizanți sunt: afecțiuni generale de sănătate (diabet, dereglări hormonale, afecțiuni psihologice), stresul, fumatul, alimentația, anumite medicamente dar și factorii genetici, mai arată medicii specialiști.

Sursa foto / video: Instagram