Dani Oțil și-a deschis sufletul. Ar fi vrut să învețe să cânte la acordeon

Dani Oțil și-a deschis sufletul. Ar fi vrut să învețe să cânte la acordeon
E greu să intre cineva în viața lui Dani Oțil, dar prezentatorul și-a deschis sufletul și a spus lucruri necunoscute de nimeni până acum.

Dani Oțil și-a deschis sufletul și a povestit că a vrut să facă multe lucruri în viața lui. Din păcate, mama sa îl oprea mereu. Care să fi fost motivul.

„Aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent”

„Eu provin dintr-o familie normală, medie, pe toate planurile. Am fost înconjurat (în copilărie- n.r) de părinți care le spuneau copiiilor lor că sunt cei mai deștepți, că au talent să cânte și tot așa. Ceva la mine nu a funcționat!

Eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a spus că sunt prea mic de statură, dacă am vrut să merg la karate, mi-a zis că o să fac hernie de disc, dacă am vrut să cânt la acordeon, pentru că aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent.

Dani Oțil e pasionat de sporturile extreme

„Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Mi-a zis că n-am nici o șansă”

Am vrut să fac mai multe sporturi, când eram copil, iar mama mi-a zis că sunt firav să nu le fac. În clasa a XI-a aveam un televizor alb-negru care stătea pe frigiderul din bucătărie.

Atunci, în acea seară cred că era și Răzvan (Simion – n.r) la mine, pentru că venea în fiecare seară, și atunci mama ne-a întrebat dacă știm ce vrem să fim. Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Și ea atunci mi-a zis că nu am nicio șansă”, a spus Dani Oțil invitat într-un podcast.

Pasionat de sporturile extreme

Chiar dacă nu a fost lăsat să facă ce și-a dorit, Dani Oțil a reușit să-și îndeplinească multe vise. El este pasionat de sporturile extreme, merge la sală de mai bine de 20 de ani, se antrenează singur și nu renunță niciodată la fresh-ul de la prima oră a dimineții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre