Dani Oțil, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gabriela după ce a născut. S-a pozat și cu fiu-său

Dani Oțil, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gabriela după ce a născut. S-a pozat și cu fiu-său
Cu doar câteva ore în urmă, Dani Oțil și Gabriela au devenit părinți. Prezentatorul a devenit nostalgic.

Dani Oțil și Gabriela trăiesc cel mai frumos moment al vieții, iar prezentatorul a vorbit prima dată cu băiatul său.

Dani Oțil, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gabriela după ce a născut

Dani Oțil n-a putut să rabde și a postat prima fotografie alături de micuțul său. Prezentatorul a apărut așa cum nu l-a văzut nimeni, la bustul gol, ținându-și la piept micuțul care a venit pe lume cu doar câteva ore în urmă. Dani și-a emoționat toți prietenii de pe online, după ce a scris și câteva rânduri de suflet.

El i-a promit fiului său că va face orice ca să-i fie bine și va fi alături de el în orice moment. Mai mult, prezentatorul a spus că nu-l va transforma într-un Dani mai mic, ci îl va lăsa să aleagă el ce vrea să devină în viață.  Nu în ultimul rând, Dani a spus că-și dorește să fie măcar la fel de bun cu băiatul său cum au fost părinții cu el. În final, Dani i-a făcut iubitei sale cea mai frumoasă și romantică declarație de dragoste. Se vede treaba că micuțul l-a schimbat radical…

„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu”

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu mă apuc acu să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de ora până ajungi la postare. Și să înțelegi starea noastră. Cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris prezentatorul.

„Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare…”

În stilu-i caracteristic, acesta și-a „amenințat” fiul la ce va recurge dacă se va apuca să fumeze în liceu, vine acasă cu o „belciugată” sau nu ia bacul cu notă mare. „Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.

Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca.

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Să știi ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a declarat Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Sursă foto: facebook, instagram