Dani Oțil e fericit. Și-a vândut garsoniera și are planuri mari

Dani Oțil e fericit. Și-a vândut garsoniera și are planuri mari
Precaut din fire, Dani Oțil are mereu grijă să aibă afaceri profitabile. Ce pune la cale prezentatorul.

Simpaticul Răzvan și Dani e patron de restaurant și totul funcționează ca la carte. Se pare că nu se oprește aici.

Dani Oțil e fericit. Și-a vândut garsoniera și are planuri mari

În direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, proaspătul tătic a mărturisit că și-a vândut garsoniera. Noii proprietari sunt o familie din Iași care au cumpărat-o pentru momentul în care copilul lor va veni în București la facultate. Sigur că și Dani ar fi putut să o păstreze pentru băiatul lui, dar a mărturisit că a preferat să o înstrăineze, pentru că avea nevoie de bani.

Vrea să-și deschidă și o cafenea

E posibil ca banii proveniți din vânzarea garsonierei să fie investiți într-o cafenea pe care Dani Oțil vrea să o deschidă cât de curând. Și nu în orice loc, ci într-o zonă exclusivistă din Capitală: în parcul Herăstrău. Potrivit Cancan, el a fost văzut recent inspectând locul alături de frumoasa Gabriela.

De asemenea, se pare că a obținut de la Primăria Capitalei și toate aprobările necesare pentru a demara proiectul, după cum reiese din fotografia postată pe contul său de Instagram.

Prețurile sunt piperate la restaurantul lui Oțil

Dani s-a lansat în afaceri în anul 2017 când împreună cu partenerul său, Damian Marin, au deschis restaurantul The Grill. Oricine a trecut pragul localului a fost foarte mulțumit de preparatele culinare, dar a recunoscut că prețurile sunt piperate. Mihai Bobonete i-a explicat lui Dani Oțil cât l-a costat nota de plată la restaurantul său, când l-a avut ca invitat în podcast.

“Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: Eu cred că Neatza cu Răzvan și Dani rămâne doar cu Răzvan. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită.

Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a glumit comediantul.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre