Dani Oțil face orice ca să țină pasul cu frumoasa lui soție. Încearcă orice extremă, pentru a-i fi egal – Exclusiv

Dani Oțil face orice ca să țină pasul cu frumoasa lui soție. Încearcă orice extremă, pentru a-i fi egal – Exclusiv
Una din vedetele celui mai privit matinal de televiziune din România, Dani Oțil, nu mai are nevoie de prezentare. E înnebunit după sport, însă acum pare că își dă sufletul pentru a depăși anumite limite. Și toate astea doar pentru că soția lui e prea frumoasă!

E tânăr, prezentabil, a avut o relație care i-a crescut și mai mult celebritatea, cu superba Mihaela Rădulescu. După ani în care nu a transpirat nicio informație legată de viața sa intimă, Dani s-a logodit, apoi s-a căsătorit și de luni bune este și tată.

Dani trăiește o viață fericită alături de partenera lui, fotomodela Gabriela. Ambii su pasiuni comune, și acordă o atenție deosebită modului în care arată.

Gabriela Prisecariu Oți, cea mai slabă și în formă mămică

Gabriela Prisecariu Oțil a fost una din cele mai suple gravide din showbizul românesc, iar după naștere și-a reintrat în formă aproape instantaneu. Cu așa o nevastă, nu e de mirare că Dani Oțil nu își permite să se lase pe tânjală., pentru ea e gata să meargă în mâini. Și nu declarativ, ci chiar o face, după cum se poate vedea în clipul ce urmează.

Ca să fie mereu antrenat și cu mușchii lucrați, Dani Oțil practică mai nou crossfit, o disciplină sportivă aparte care amestecă diverse concepte preluate din mai multe sporturi. Printre altele presupune și exerciții „extreme” de genul cățărărilor la înălțime, pe frânghie, cu mâinile goale sau mersul în mâini.

Dani Oțil merge în mâini ca să țină pasul cu suplețea Gabrielei

Dani Oțil se descurcă de minune să își folosească mâinile, ceea ce e de apreciat, el dovedește că știe să apuce cum trebuie, dar și să le miște cu îndemânare. Vedeta postului Antena 1 face dovada calităților sale, xecutând o deplasare exemplară în mâini, cu capul în jos, pe o distanță apreciabilă.

De altfel, Dani Oțil e pasionat și de alte sporturi, care îi dau adrenalină, dar nu îi pun neapărat mușchii în mișcare: el practică sporturi extreme cu motocicleta. Face enduro și participă inclusiv la raliuri. De foarte multe ori soția sa, Gabriela, îl însoțește. Și, ma nou, al treilea membru din „echipă” e micul Luca – Tiago, pe care de altfel, Dani Oțil se străduiește să îl învețe cu mașinile, de mic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Sursa foto / video: Instagram