Elena Băsescu și Dani Oțil, împreună într-o singură misiune. Puțini sunt ca ei în lumea mondenă – Exclusiv

Elena Băsescu și Dani Oțil, împreună într-o singură misiune. Puțini sunt ca ei în lumea mondenă – Exclusiv
Pe de o parte, Elena Băsescu și cei trei copii ai săi, de cealaltă, Dani și Gabriela Oțil și pușriul lor, Luca- Tiago. Puțini sunt ca ei în lumea mondenă.

Elena Băsescu și Dani Oțil sunt împreună într-o singură misiune. Ambii au o grijă deosebită pentru creșterea copiilor. Dani Oțil și soția sa, Gabriela, se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micul lor fiu. Luca – Tiago nu a învățat încă să meargă, însă are deja câțiva dințișori și a învățat să facă lucruri. Puștiul știe să scoată limba, dar și să facă din gură precum un cal și e tare încântat când i se cere să arate lumii ce știe să facă.

Dani Oțil e cu adevărat un părinte dedicat. Își plimbă cu bucurie puștiul cu căruciorul și petrece mult timp la locul de joacă cu el. E adevărat, mărturisește soția sa, Gabriela Oțil, Dani de fapt profită ca să se dea el însuși în leagăn,  sub pretextul că își ține copilul în brațe în timp ce o face.

Elena Băsescu și Dani Oțil, misiune comună

Mamă singură la 42 de ani, Elena Băsescu are grijă să arate impecabil în timp ce e complet dedicată creșterii copiilor ei. Ea are un băiat și două fetițe, iar avara aceasta i-a dus pe cei mici într-o tabără de canoe pe lacul Snagov. Periodic, fiica fostului președinte al țării merge în sala de sport, pentru a se antrena ca să își păstreze trupul perfect.

Ea s-a chinuit mult să slăbească după nașterea ultimului copil, când s-a îngrășat 25 de kilograme. Acum și-a regăsit silueta și bucuria de a se etala, în costum de baie, alături de copiii ei, în vacanță.

După ce au învățat să vâslească, copiii au mers cu mama lor la mare. Elena Băsescu a dezvăluit că preocuparea ei este să crească „fiice puternice”, ca și ea, și se bucură de faptul că primul ei copil, Traian junior, este curajos și implicat alături de surorile lui mai mici.

Alături de copiii ei, Elena Băsescu învață ea însăși sporturi noi și bifează experiențe în premieră. Ea are o grijă aparte  legată de educația celor mici, pe care, constant, îi duce în excursii sau vacanțe în România, pentru a-și cunoaște bine țara și valorile naționale. În trecut, ei au vizitat Maramureșul și, mai recent, au fost în Delta Dunării.

Sursa foto / vidoe: Instagram, Click.ro