Elena Băsescu caută adrenalină. Ce face fiica fostului președinte – Exclusiv

Elena Băsescu caută adrenalină. Ce face fiica fostului președinte – Exclusiv
Elena Băsescu este o mamă tânără model. Ea are mare grijă de cei trei copii ai ei, iar acum îi distrează la maxim. În plus, şi ea caută puțină adrenalină.

În vârstă de 42 de ani, Elena Băsescu este în prezent mama a trei copii. Ea are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, Sida, bărbatul de care a divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, Traian junior și Sofia – Anais, dar și o fetiță din relația de doi ani cu Cătălin Tomată, pe nume Anastasia.

După ce în luna mai și-a dus copiii în vacanță în Maramureș și i-a plimbat cu mocănița, acum i-a dus mai departe, să descopere frumusețile României. Copiii cei mari tocmai au revenit dintr-o primă vacanță de vară petrecută în compania tatălui lor. Acesta și-a dus copiii și actuala soție la Paris, unde au vizitat inclusiv Disneyland.

Elena Băsescu se inspiră de la nepot și caută adrenalină

Elena Băsescu, în fața apei, caută adrenalină. Fiica fostului președinte a decis să învețe vara aceasta diverse sporturi nautice. Ea e inspirată de nepotul ei, fiul surorii sale, Ioana Băsescu. Radu, verișorul primar al copiilor elenei Băsescu, are opt ani și e un mare pasionat de sporturi, mai mult sau mai puțin extreme.

Practică de la schi la wakboard, face enduro și tot felul de alte sporturi. În tainele wakeboard-ului se pare că a făcut-o curioasă și pe mătușa sa să se inițieze, astfel că, zilele trecute, Elena Băsescu a început lecțiile cu profesioniști, pe apele lacului Snagov.

Wakeboarding-ul este un sport nautic în care practicantul, aflat pe un wakeboard (o placă scurtă cu legături pentru picioare), este remorcat în spatele unei bărci cu motor, prin urma acesteia și mai ales de pe creastă, pentru a efectua manevre aeriene. Wakeboardingul a fost dezvoltat dintr-o combinație de tehnici de schi nautic, snowboarding și surfing.

Delta Dunării, pe lista de locuri vizitate

După ce au văzut Parisul, alături de tatăl lor, primii nepoți ai lui Traian Băsescu au ajuns acum, alături de mama lor, în Delta Dunării. Traian, Anais, dar și surioara lor mai mică, Anastasia, descoperă, alături de mama lor, frumusețile naturale ale țării natale.

Elena Băsescu a distribuit pe rețelele sociale o imagine emoționantă, extrem de maternă, în care strânge alături de ea pe toți cei trei copii ai săi.

Sursa foto: Instagram