Exclusiv. Elena Băsescu s-a tunat din nou: și la buze, dar și „un etaj mai jos”

Exclusiv. Elena Băsescu s-a tunat din nou: și la buze, dar și „un etaj mai jos”
Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, este, de când a devenit o persoană publică, o femeie după care ai de ce întoarce privirea. Recent, ea a trecut printr-o importantă transformare.

Elena Băsescu a fost mereu o vedetă la modă. A ținut primele pagini ale ziarelor cu ținutele și accesoriile sale scumpe. După ce a devenit mamă a înțeles toată lumea că e un exemplu de părinte implicat. Relația pe care o păstrează, de exemplu, cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, e una exemplară. Mai mult decât atât, și cu noua soție a bărbatului. Devenită printre apropiații Elenei, Sheila participă la toate aniversările copiilor lor, de exemplu.

Elena Băsescu este mamă a trei copii din cele două căsătorii pe care le-a avut. Cu Bogdan Ionescu, sau Syda, are un băiețel, pe Traian Junior, și o fiică, Sofia Anais. Din cea de-a doua relație, fiica fostului șef de stat o are pe mezina Anastasia.

Câte intervenții estetice și-a făcut Elena Băsescu

Chiar dacă de ani buni Elena Băsescu trăiește o viață „normală”, departe de lumina reflectoarelor, ea a continuat să fie atentă la imaginea sa, apelând inclusiv la intervenții estetice. În vârstă de 42 de ani, și cu o carieră în modelling (foto) începută la vârsta de 20 de ani, nici nu e de mirare că Elena Băsescu e mereu atentă la siluetă și la modul în care arată.

Deși a fost înzestată din naștere cu trăsături frumoase, Elena Băsescu a trecut în ultimii ani printr-o serie de transformări care au făcut-o să se simtă mai bine și mai frumoasă în propria piele. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris despre ea, în 1999, că Elena Băsescu este „Paris Hilton a României”.

În ultimele imagini distribuite pe rețelele sociale, se vede că Elena Băsescu a trecut printr-o transformare majoră.

Ochii vigilenți au remarcat că fiica fostului președinte al României și-a augmentat din nou buzele, dar că a intervenit și un etaj mai jos.

Elena Băsescu a distribuit o fotografie în care își arată abdomenul plat, iar topul scurt îi pune în evidență pieptul.

Surse foto: Instagram, Facebook, Viva.ro