Elena Băsescu a plecat într-o excursie spirituală. Necazurile tatălui au dus-o unde se agață harta-n cui

Elena Băsescu a plecat într-o excursie spirituală. Necazurile tatălui au dus-o unde se agață harta-n cui
După Paști, Elena Băsescu a prelungit vacanța școlară a copiilor, pentru a-i duce într-o vacanță de vis.

Elena Băsescu a plecat într-o excursie spirituală. A vrut să scape de toată atenția cauzată de necazurile tatălui ei, iar pentru asta a plecat unde se agață harta-n cui. A luat cu ea copiii și s-au îmbrăcat în ton cu locul, cu accesorii din costumele populare tradiționale. Fetițele, Sofia-Anais, 8 ani, Anastasia, 4 ani, au purtat, ca și mama lor, năframe pline de flori, în timp ce al treilea copil al Elenei Băsescu, Traian junior, de 7 ani, a primit pe cap un clop negru țărănesc.

Excursia spirituală a Elenei Băsescu

„Înapoi la origini…” a scris Elena Băsescu alături de imaginile postate pe contul ei de Instagram. Ea și-a plimbat copiii cu mocănița, și le-a dat ocazia să guste bunătăți din Bucovina, pe traseu. O mare schimbare de paradigmă pentru cei mici obișnuiți să mănânce la restaurante. De asemenea, i-a dus la biserică, și au vizitat inclusiv Putna. Au aprins și lumânări și au spus rugăciuni.

Elena Băsescu e mama a trei copii

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu are trei copii. Primii doi, Sofia-Anais și Traian Junior  au venit pe lume în timpul mariajului cu Bogdan Ionescu ( Syda). Ulterior, a venit pe lume micuța Anastasia, pe care a conceput-o cu fostul ei partener, Cătălin Gheorghe (Tomată).

Chiar dacă s-a separat de tații copiilor ei, Elena Băsescu are o relație frumoasă în continuare cu aceștia. De altfel, și actuala soție a lui Bogdan Ionescu, Sheila, a devenit parte din anturaj, participând, de asemenea, la aniversările celor doi copii sau la alte evenimente care îi implică pe aceștia.

Întrebată, acum doi ani, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea dacă îi este greu să fie mama a trei copii, Elena a spus: „Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”.  Ea a mai spus că tatăl său, fostul președinte, participă activ la creșterea nepoților: „Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat”.

Sursa foto: Instagram