Dani Oțil s-a dat de gol în emisiune. A rămas cu mai nimic pe numele lui, greutățile financiare încep să se resimtă

Dani Oțil s-a dat de gol în emisiune. A rămas cu mai nimic pe numele lui, greutățile financiare încep să se resimtă
De când a devenit tătic, se pare că finanțele lui Dani Oțil nu mai sunt la fel. Dar pentru familie lui, prezentatorul face orice sacrificiu.

Dani Oțil încearcă să țină pasul cu vremurile, doar că uneori îi este foarte greu, deși nu recunoaște.

Dani Oțil s-a dat de gol în emisiune. Conduce o mașină care nu-i aparține

În plină emisiune, Dani Oțil și-a șocat colegii atunci când a mărturisit că nici măcar mașina pe care o conduce nu îi aparține. „Am rămas cel mai… conduc o mașină hibrid care nu e mea. Eu? Mi-am băgat banii la angajați în investiție… Adevărul e că eu iau bani să merg cu mașina. Dar, mă… starea socială. Și Ramona e peste mine. Dar dacă mai face Robert Tudor o magie, s-ar putea să o piardă”, a mărturisit râzând prezentatorul. Dar parcă nu era râsul lui…

Câte bone a schimbat prezentatorul

Pe de altă parte, prietenul Răzvan Simion a încercat să-l determine cu greu pe Dani să recunoască câte bone a schimbat până acum. Și, într-un final, i-a reușit. Dani a recunoscut la un moment dat că au trecut cinci bone prin casa lui, dar în acest moment, a răsuflat ușurat. Cel puțin pentru moment.

Gabriela Oțil, criticată de fani

Ultima postare a soției lui Dani Oțil, Gabriela, i-a marcat pe fanii acesteia, care au criticat-o pe rețelele de socializare. Aceștia susțin că fotografia postată este total nepotrivită pentru a fi făcută publică, mai ales că fotomodelul a slăbit foarte mult. „Ești superbă, nimic de comentat de sus până jos, dar să mă ierți, nu înțeleg partea din mijloc.

Zici că e «rămas în urmă» fundul sau e dislocat… nu înțeleg… sorry (referitor doar la poziția aceasta) în restul pozelor, jos pălăria!”, „Nu-i o poză reușită”, „Of, of! Dincolo de asta ce te mai definește!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Gabriela nu a stat deloc pe gânduri și le-a dat răspunsul: „Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte… eu atât am putut”.

Sursă foto: instagram