Co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a făcut anunțul pe o rețea de socializare. A postat și o imagine cu cel ales. Dani Oțil spune că și-a găsit sosia în persoana acestui tânăr, și că îl va antrena perfect pentru a face față cu brio emisiunilor. Apoi, cu sosia la dispoziție, va putea pleca la oricâte curse de raliu își dorește. Se știe, cursele de mașini de mare viteză sunt marea pasiune a omului de televiziune.

În acest sfârșit de săptămână, Dani Oțil a participat la o etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, pe Transalpina. La ediția din acest an, arată organizatorii, s-au înscris un număr record de participanți, mai exact- 89 de piloți.

Dani Oțil însă s-a ținut de gume. A postat un colaj cu el și iubita sa, „instagram versus reality” ca să îi ironizeze pe cei care se chinuie pentru fotografii perfecte pe social media.

La story însă, Dani Oțil le-a dat emoții fanilor, dar și lui Răzvan Simion. Vedeta TV a spus că și-a găsit înlocuitorul perfect, un tânăr aproape blond, cu barbă, pus și el pe glume, și cu care seamănă destul de bine. Emanuel Stoica se prezintă simplu: „descoperă și creează secrete”.

Cum s-a ales Dani Oțil cu mașina de raliu

Puțini își mai amintesc cum a ajuns Dani Oțil posesorul unei mașini de raliu. Se întâmpla în urmă cu mai bine de cinci ani. „Anul trecut am participat pentru prima oara la Campionatul Național de viteză pe traseu montan (VTM) de la Râșnov unde am condus mașina instructorului meu, Adrian Grigore.

Condiția cu care mi-a împrumutat-o a fost simplă: ai mare grijă de ea, să o aduci întreagă. Tot atunci, pentru că eram la prima mea participare, am făcut și un pariu că pot ocupa un loc bun. M-am clasat pe locul doi, am câștigat pariul, așa că am rămas și cu mașina”, povestea „matinalul” în 2015.

Sursa foto: Instagram

Madonna face dezvăluiri șocante din viața ei. Filmul ei biografic îl va bate la încasări pe a lui Freddie Mercury?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp