Daniel Funeriu ne-o arată pe Laura Codruța Kövesi la muzeu, în Bulgaria. Într-un muzeu al figurilor de ceară din Bulgaria, procurorul român a ajuns exponat. Culmea, outfit-ul îi e perfect imitat, și chiar și încălțările, deloc feminine.
Laura Codruța Kövesi ocupă în prezent funcția de procuror-șef la Parchetul European. Fostul ministru al Educației relatează că a primit fotografia pe mail. Alături de Kovesi se găsește statuia de ceară a lui Vladimir Putin.
Daniel Funeriu ne-o arată pe Laura Codruța Kövesi
Imaginea surprinsă la Muzeul Retro din Varna (Retro Museum Varna) a iscat o adevărată dezbatere. O internaută a postat și o imagine cu procurorul alături de plăcuța cu numele, pentru a le demonstra scepticilor că nu este o glumă.
„Nu e glumă. În galeria muzeului sunt statui de ceară ale mai multor români celebri”, a scris aceasta. În zecile de comentarii, urmăritorii lui Daniel Funeriu se amuză că președintele rus arată speriat în compania lui Kövesi. În timp ce alții regretă că alături de procurorul-șef al Parchetului European nu se găsește și statuia de ceară a actulului președinte român, Klaus Iohannis.
Performanțele profesionale ale Laurei Codruța Kövesi
În vârstă de 48 de ani, Laura Codruța Kövesi, născută Lascu, ocupă funcția de procuror-șef la Parchetul European. Anterior a ocupat funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din 2013 până în 9 iulie 2018. Înainte de această funcție, Kövesi a fost procuror la Sibiu și procuror general al României. La data numirii, în 2006, Kövesi a fost prima femeie și cel mai tânăr procuror general din istoria României.
Ea este, de asemenea, după decembrie 1989, singurul procuror general care și-a dus mandatul până la capăt. Laura Kövesi este fiica procurorului Ioan Lascu, care a deținut din 1980 până în 15 ianuarie 2010 funcția de șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. Fratele ei, Sergiu Lascu, a devenit în 2010 director general adjunct al Direcției Tehnologia Informației și Comunicare din cadrul Transgaz.
Sursa foto: Facebook
Nu sunt perfecte. Vedetele „însemnate” se ascund cât pot de mult
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook