Figurile de ceară ale lui Harry și Meghan, duci de Sussex, s-au mutat și ele, la Hollywood!

Figurile de ceară ale lui Harry și Meghan, duci de Sussex, s-au mutat și ele, la Hollywood!
După Harry și Meghan, care locuiesc în Montecito, California, de anul trecut, acum și figurile de ceară ale ducilor de Sussex s-au mutat, la Hollywood.

Harry și Meghan au dat încețoșata Londra pe însoritul California, când au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în Montecito. Acum și figurile de ceară ale ducilor de Sussex s-au mutat, tocmai la Hollywood. Harry și Meghan și-au luat viața de la capăt și așteaptă al doilea copil, o surioară pentru Archie. Au semnat contracte cu Spotify și Netflix, iar Harry s-a angajat. 

Figurile de ceară ale ducilor de Sussex, mutate la secțiunea vedete

În ceea ce privește figurile de ceară din cadrul muzeului Madame Tussauds, acestea au fost mutate din secțiunea familiei regale britanice, tocmai la categoria vedete de la Hollywood. ”Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă.  Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage – n.r.) la Hollywood”, a precizat Madame Tussauds într-un comunicat.

Perechea se alătură astfel unor celebrități de la Hollywood precum George Clooney, Angelina Jolie, Brad Pitt și cuplul Kanye West și Kim Kardashian, care rămân înghețați într-o eternă poezie selfie, în ciuda faptului că s-au despărțit recent. Printre vedetele britanice care pot fi admirate la categoria Hollywood se numără și David și Victoria Beckham, dar și Tom Hardy, Hellen Mirren, Colin Firth și Benedict Cumberbatch. 

Categoria vedetelor din cadrul muzeului se cheamă „Petrecerea premiilor” și recreează o celebrare tip serată de la Hollywood, unde vedetele zâmbesc de pe covorul roșu, imortalizate pe vecie în aceeași poziție. 

Cei care doresc să privească noua colecție de figurine și să se joace de-a paparazzi la Hollywood pot face acest lucru în curând. După o lungă perioadă în care a fost închis, Madame Tussauds London este programat să se redeschidă pe data de 17 mai.

Foto: Facebook

Recomandarile noastre