Daniel Onoriu, bucurie maximă. A plecat în vacanță. Imagini spectaculoase cu fostul pilot

Daniel Onoriu, bucurie maximă. A plecat în vacanță. Imagini spectaculoase cu fostul pilot
După 55 de zile în comă, Daniel Onoriu a văzut soarele. La propriu. Vedeta a lăsat totul în urmă și a plecat în prima vacanță cu familia.

Daniel Onoriu încearcă să uite toată nenorocirea prin care a trecut. Soția i-a făcut o surpriză și au plecat în vacanță.

Daniel Onoriu, bucurie maximă. A plecat în vacanță. Imagini spectaculoase cu fostul pilot

Daniel Onoriu se bucură de zile frumoase. Fostul pilot a plecat alături de soție și alți membri ai familiei în Egipt, unde face exerciții pentru a-și reface musculatura. El este încă slăbit, dar reușește cu ajutor să facă plimbări, dar și ședințe de înot. „A stat 55 de zile în comă, vă dați seama, și mușchii i s-au atrofiat.

Se întoarce vineri, e plecat cu toată familia Onoriu. Toți suntem alături de el, și sperăm să se recupereze cât mai repede. Este și fratele meu acolo și soția lui Daniel!” , a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.

E un proces de recuperare anevoios

După 105 de zile de stat în spital, el încearcă din răsputeri să-și revină, dar nu-i este deloc ușor. Daniel nu se lasă însă bătut și face tot ce i-au spus medicii, pentru că e convins că nu va mai dura mult și va redeveni omul puternic dinainte de operație. „E un proces de recuperare anevoios.

Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a povestit pilotul.

A dat în judecată clinica din Turcia

Deși la început nu știa ce va face cu clinica din Turcia care l-a nenorocit, acum Daniel a dat instituția în judecată pentru malpraxis. El a suferit o operație de micșorare a stomacului în noiembrie anul trecut la o clinică care i-a fost recomandată de Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

În decembrie, Onoriu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă masivă. „Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu.

Sursă foto: instagram