Daniel Onoriu, din probleme în probleme. S-a săturat și vrea să se retragă din viața publică

Daniel Onoriu, din probleme în probleme. S-a săturat și vrea să se retragă din viața publică
După ce a anunțat că divorțează de soția sa, Isabela, Daniel Onoriu a dat de o nouă belea. Fostul pilot e cu nervii la pământ.

Necazurile par să se țină lanț de Daniel Onoriu, iar familia fostului sportiv nu mai știe cum să îl ajute.

Daniel Onoriu, din probleme în probleme. S-a săturat și vrea să se retragă din viața publică

Recent, Daniel Onoriu a anunțat că a vrut să-și vândă un telefon mobil și s-a bucurat că a găsit rapid un cumpărător. Nu s-a gândit niciodată că tocmai el ar putea să-și ia o mare țeapă. El le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare prin ce momente neplăcute a trecut, în plus a anunțat că va merge la poliție pentru a depune plângere.

„Eu am dormit pe mine și am crezut că mi-a dat banii dar a fost fals și nu mi-a intrat nimic”

”O nouă invenție de a fi păcălit! Omul acesta m-a sunat de pe OLX să-mi cumpere telefonul, mi-a dat un transfer bancar fals. Eu am dormit pe mine și am crezut că mi-a dat banii dar a fost fals și nu mi-a intrat nimic. Astăzi mă duc la secția 2 de Poliție să îi fac plângere! Dacă știți cine e să-mi spuneți!

Toată presa va rog să postați poza asta la voi în ziare. Televiziuni la fel. Oricum i-am dat telefonul la Mall Băneasa și sunt camere de luat vederi și poliția poate verifica. Omul a venit cu Dacia albă. Nu știu de ce i-am făcut poză, dar am avut noroc”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Se va retrage din viața publică

Pe de altă parte, Daniel spune că ultima perioadă l-a obosit foarte rău și vrea, pentru un timp, să se retragă din viața publică. ”Pentru o perioadă o să mă retrag din viață publică pentru că am obosit! Nu e ușor să apari zilnic la posturi peste posturi TV, iar întregul proces a început să mă obosească, resimțind efectele. Să nu uităm situația mea medicală”, a mai scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Ce spune familia despre anunțul privind divorțul

Contactată de reporterii Click, Rebecca Onoriu, una dintre mătușile fostului pilot, a mărturisit că nu este pentru prima dată când acesta și Isabela au vorbit de divorț, dar ea a fost cea care i-a adus pe calea cea bună. “Îmi pare rău tot ce se întâmplă. Trebuie să nu uităm că este o persoană care are nevoie de tratament.

Nu înțeleg ce este cu nepotul meu, ce se petrece? Vreau să vă zic că ei au zis că divorțează de multe ori, că merg la notar și se separă, însă tot eu de multe ori i-am împăcat”, a spus Rebecca.

Sursă foto: facebook