Elena Udrea va avea condiții „de lux” în Penitenciarul Târgșor: mobilier, telefon fix, televizor și baie individuală

Elena Udrea va avea condiții „de lux” în Penitenciarul Târgșor: mobilier, telefon fix, televizor și baie individuală
Elena Udrea nu are noroc. Nu a scăpat de închisoare și va fi trimisă în România. Ea trebuie să ajungă în România cât mai repede posibil.

A primit șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. A făcut tot ce a putut să fie liberă, fără succes însă.

Elena Udrea va avea condiții de lux în Penitenciarul Târgșor: mobilier, telefon fix, televizor și baie individuală

Potrivit ultimelor informații, autoritățile de la București vor trimite o echipă în Bulgaria, care o vor aduce în țară. Asta după ce acum câteva zile Curtea de Apel din Sofia au pus în aplicare mandatul european de arestare emis pe numele fostului ministru al Turismului. Fostul ministru al Turismului urmează să fie dusă la Penitenciarul din Târgșor unde a mai stat odată în arest preventiv. Va avea însă ocazia să pledeze cauza la ICCJ.

Va cere protecție specială

Elena Udrea are posibilitatea să ceară protecție specială în închisoare și să aibă un tratament mult mai bun, pentru că a fost ministru și fost politician. Președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, Cosmin Dorobanțu, a spus cum va arăta camera în care urmează să stea fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat

Acesta susține că va avea telefon fix, pat și mobilier și va avea voie să iasă în curtea închisorii două sau trei ore zilnic. În plus, va avea voie la zece convorbiri telefonice pe lună, să primească pachete de acasă și să cumpere ce are nevoie de la magazinul închisorii.

„Va avea o baie individuală unde i se va asigura intimitatea, nu va fi o baie la comun cu toţi detinuţii”

„Ţinând cont de faptul că Elena Udrea este un fost ministru şi fost politician şi beneficiază de un tratament oarecum mai bun decât ceilalti deţinuţi din penitenciarul Târgşor. Camera îi va asigura minim 4 metri pătraţi individual. Va avea o baie individuală unde i se va asigura intimitatea, nu va fi o baie la comun cu toţi detinuţii. Va avea montat din partea administratiei penitenciarului un televizor”, a spus Cosmin Dorobanţu.

Recomandarile noastre